Nordiskt Byggsymposium

Den 2-3 september arrangerade vi i SBR det årliga “Nordiskt Byggsymposium” med våra systerorganisationer från Danmark, Norge, Finland, Island och Färöarna som deltagare. Totalt var vi 18 personer som deltog i föreläsningar, studiebesök och erfarenhetsutbyte.

På programmet dag 1 stod ett besök i Norra Djurgårdsstaden där vi fick en genomgång av projektet samt en rundtur. Totalt 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser ska byggas med starka ekologiska mål. Läs mer här.

Dag 2 på programmet inleddes med en föreläsning av Stockholmshem och Incoord gällande deras erfarenheter kring hållbart byggande. Därefter berättade alla deltagare om sina organisationer och om vad som är på gång i deras länder kring byggnationer och liknande. Efter lunch kom Byggingenjör SBR Tomas Thulin och berättade om hans erfarenheter som besiktningsman kring nybygget av hotell Continental.

Symposiet avslutades med en middagskryssning till Vaxholm.

DSC_2684 DSC_2688 DSC_2701 DSC_2713 DSC_2718 DSC_2721

Aktuellt

Nyheter

SBR nyhetsbrev 11/2020

I senaste numret av SBR nyhetsbrev kan du läsa om ny hemsida, digitala föredrag, nytt från Foyen samt om Konsultdagarna. Trevlig läsning! Du finner brevet

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.