Nominerade till Byggstenen 2022

Byggstenen är SBR Byggingenjörernas årliga utmärkelse till den eller de som gjort en föredömlig insats för byggandet eller förvaltandet i Norden. Pristagaren får även ett stipendium på 50 000 kronor. Utmärkelsen instiftades 1968.

Nominerade till Byggstenen 2022 är:

SBUF (Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond)

“För sitt betydelsefulla arbete, sedan bildandet 1983, med att finansiera och sprida forskning och utveckling för byggsektorn. “

Simone Kreutzer Wesslund, VD IDG Passivhus

“Simone har konsekvent och målmedvetet arbetat för att sprida kunskap om energieffektiva byggnader i allmänhet och passivhus i synnerhet genom att utbilda passivhusexperter, bygga egna passivhus, skapa ett innovativt byggsystem och verka för informationsspridning. “

Lars Hedåker, Ingenjör SBR

“För sin insats att rädda SBR från sitt mycket trängda ekonomiska läge 2013-14. Lars Hedåker var ordförande i SBR under 2 perioder, sammanlagt 14 år”

Nomineringen görs av förbundsstyrelsen. Vinnaren av utmärkelsen Byggstenen koras genom att sammanräkna branschens och SBR förbundsstyrelsens röster (formulär för att rösta kommer finnas på sbr.se inom kort). Byggstenen delas ut på Konsultdagarna den 10 november i Stockholm.

Läs mer om Byggstenen

Aktuellt

Nyheter

Artiklar på Hemnet

Från idag och 6 veckor framåt har vi flera olika artiklar uppe på hemnet.  Du finner dem via nedan länkar: Artikel om Dolda fel här.

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.