Michael Maddison ny förbundsordförande

Efter 16 år som förbundsordförande valde Lars Hedåker att lämna sitt uppdrag som förbundsordförande i SBR. Vi tackar Lars för sina mycket förtjänstfulla insatser för SBR. På stämman i Norrköping den 20 maj valdes Michael Maddison som ny förbundsordförande. Nedan följer Michaels presentation av sig själv:

“Jag är 59 år. Född i Stockholm, men sedan länge boende och verksam i Halmstad. Jag har arbetat i branschen i 37 år. Från början som byggnadskonstruktör. Efter ett antal år började jag även utföra uppdrag som besiktningsman och kontrollansvarig.

Jag driver M. Maddison Konsult AB med 13 anställda. Vi utför uppdrag inom arkitektur, byggnadskonstruktioner samt även KA-uppdrag och entreprenadbesiktningar. Vi är stationerade i Halmstad och utför uppdrag i södra och västra Sverige.

Inom SBR var jag  med att starta upp Hallandsavdelningen igen för ett tiotal år sen och har varit ordförande där sen dess. I Förbundsstyrelsen har jag suttit med  i ett antal  år varav senaste året som vice ordförande. Jag är även med i arbetsgruppen för projektledning och var tidigare med i projekteringsgruppen.

Rollen som förbundsordförande känns verkligen som ett hedersuppdrag och det ska bli väldigt roligt att ta sig an uppgiften. Efter många år i branschen skall det bli spännande att ägna sig åt detta uppdrag. Vid min sida har jag en stark och aktiv styrelse. Därför hoppas och tror jag att vi tillsammans kan utveckla SBR ytterligare. Till vår hjälp har vi ett mycket väl fungerande kansli med Björn Edebrand i spetsen.  Så vi har de allra bästa förutsättningarna. Men vi får inte slå oss till ro och vara nöjda. För även om vi har en bra fungerande organisation så finns det alltid saker som kan förbättras.”

Aktuellt

Nyheter

SBR nyhetsbrev 11/2020

I senaste numret av SBR nyhetsbrev kan du läsa om ny hemsida, digitala föredrag, nytt från Foyen samt om Konsultdagarna. Trevlig läsning! Du finner brevet

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.