Lokalavdelningsträffar 2017 – Skövde 16 mars

Under 2017 anordnar SBR centralt i samarbete med Foyen advokatfirma och Protan träffar i våra lokalavdelningar runt om i landet. Träffarna vänder sig även till dig som ännu inte är medlem i SBR.

I går hade vi den tredje träffen vilken hölls i Skövde på Skövde högskola. Temat även denna gång var Byggjuridik och denna gång var det Carl Fläring från Foyen som föreläste. Kvällen började med att Alex Cohen, som arbetar med Kurs- och medlemsärenden på SBR, hälsade välkomna till de ca 20 deltagarna samt informerade om SBR. Efter Carls föreläsning om de senaste rättsfallen så avslutades kvällen med frågor innan det var dags för mingel och tilltugg.

Kommande träffar är den 25 april i Göteborg samt Helsingborg.

Foto: Carl Beskow

Den första träffen ägde rum i Malmö den 28 februari med temat Byggjuridik med föreläsare  Per Vestman från Foyen advokatfirma. Kvällen började med lättare förtäring och mingel följt av att SBRs VD Björn Edebrand välkomnade de 40 deltagarna och berättade om SBR.

Den andra träffen var dagen efter, den 1 mars, denna gång i Sundsvall med Tema tak. Linn Bessner, utbildningsansvarig i SBR, var på plats och välkomnade de 30 deltagarna till lite förmingel med förtäring och därefter talade hon om SBR. Efter var det dags för en föreläsning med tema tak där föreläsarna kom från Protan AB.

Aktuella lokalavdelningsmöten och träffar runt om i Sverige hittar du här

Nedan bilder från träffen i Sundsvall

Aktuellt

Nyheter

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.