Linn Bessner ny medarbetare på SBR

Linn Bessner börjar arbeta på SBR den 10 september som utbildningsansvarig.
Nedan följer LinnsLinn B presentation av sig själv:

”Linn Bessner heter jag och ser mycket framemot att jobba hos SBR. Jag är utbildad personalvetare på Örebro universitet och har de senaste åren arbetat mycket med administration och verksamhetsutveckling inom föreningslivet.

Jag har i mitt nuvarande arbete personal och budgetansvar samt är ansvarig gällande kontakt med externa partners. Utöver detta har jag lång erfarenhet av att arbeta med utbildning och fortbildning av medlemmar, anställda och styrelse vilket jag tycker är en mycket viktig del för organisationer och företag.

På fritiden tycker jag om att vara aktiv, gärna genom att träna och resa samt engagera mig ideellt.

Jag är en person som drivs av framåtanda och har förhoppningen att jag med mina erfarenheter och kunskaper kan bidra till att utveckla SBR ytterligare.”

Aktuellt

Förbundsstämma 7 maj

SBR kommer arrangera sin förbundsstämma i samband med Konsultdagarna. Fredagen 7/5 (digitalt) 14.00 Inspirationsföreläsning med Pär Johansson 15.00- 15.45 Registrering, fika15.45-16.20 Fria diskussioner16.20 Förbundsstämman Samtliga

Läs mer »

Konsultdagarna 6-7 maj

Konsultdagarna Bygg och Fastighet är ett event för konsulter inom bygg- och fastighetsbranschen som i år arrangeras digitalt den 6-7 maj. Årets tema är Framtidens

Läs mer »

Nyheter

Förbundsstämma 7 maj

SBR kommer arrangera sin förbundsstämma i samband med Konsultdagarna. Fredagen 7/5 (digitalt) 14.00 Inspirationsföreläsning med Pär Johansson 15.00- 15.45 Registrering, fika15.45-16.20 Fria diskussioner16.20 Förbundsstämman Samtliga

Läs mer »

SBRs nyhetsbrev 4/2021

I senaste numret av nyhetsbrevet kan du bland annat läsa om Virtual Reality vid utrymningsdimensionering, nytt från Foyen, våra konstadsfria digitala föreläsningar samt Konsultdagarna. Intressant

Läs mer »

Kalender

maj 11 2021

ABK 09

Online/Starleaf
Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.