Kurs i Areamätning

Välkommen till denna kurs i Areamätning för uppmätning av småhus och lägenheter.

I samband med överlåtelse av småhus och lägenheter är det vanligt att bo och biareor inte stämmer överens med vad som är angivet i mäklarprospekten samt i fastighetsutdrag,  därav efterfrågas en mätning av den exakta ytan en bostad upptar. Denna tjänst utföres som separat uppdrag och ingår ej i en överlåtelsebesiktning.

Syftet med denna kurs är att du som besiktningsman eller tekniker, ska få god kunskap om hur man utför en korrekt uppmätning gällande lägenheter och småhus avseende boarea respektive biarea.

Kursen vänder sig till tekniker som arbetar med Överlåtelsebesiktning, Kontrollansvar, Entreprenadbesiktning eller som Energiexpert.

Föreläsare:
Martin Bjerking, Ingenjör SBR

Kostnad: 5 400 kr  (5 000 kr för SBR-medlemmar) exkl moms.

Datum och anmälan:

Scandic Victoria Tower Stockholm, 11 november – Anmälan här

Kursledare är Martin Bjerking, ingenjör SBR, Martin är ordförande för SBRs expertgrupp för Överlåtelsebesiktning och håller i våra symposium för Överlåtelsebesiktning samt grundkurserna inom Överlåtelsebesiktning.

Aktuellt

Konsultdagarna 2024

Välkommen till Konsultdagarna 2024! I år kommer vi arrangera eventet på Sheraton hotel i Stockholm, den 21 november. Inbjudan är både för medlemmar samt icke-medlemmar. 

Läs mer »

Nyheter

AEEBC vårliga konferens

Den 23-24 maj var Utbildningsansvarig Linn Bessner, med på den vårliga konferensen med AEEBC. AEEBC grundades 1990 och representerar bygg- fastighets- och konstruktionsexperter inom Europa och

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt

I senaste avsnittet hade jag ett samtal med Jonas Granberg, medlem i SBRs expertgruppstyrelse för entreprenadbesiktning. Samtalet handlade om Garantibesiktning. Vad innebär en garantibesiktning? När

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.