Konsultdagarna 2022 – Så kan bygg, fastighet och vvs arbeta på ett smartare sätt

Under temat energieffektivisering – och med inriktning kreativitet och samverkan inom bygg, fastighet och vvs – arrangeras Konsultdagarna torsdag 10 november 2022 på 7A Odenplan i Stockholm.  Boka in detta datum redan nu.

Det är SBR Byggingenjörerna och EMTF (Energi- och Miljötekniska Föreningen) som samarrangerar Konsultdagarna. Detta med syfte att lyfta hur bygg, fastighet och vvs kan arbeta på ett smartare sätt.

För ökade energi- och materialkostnader har skapat stora förutsättningar för genomlysning av verksamheter och energieffektivisering – och cirkulära lösningar blir alltmer intressant. Det finns resurser, teknik och olika metoder för uppföljning!

- För att åstadkomma låg energianvändning, bra inomhusmiljö och mer cirkularitet i byggsektorn, måste bygg-, fastighets- och vvs-sektorn lära av varandra.  Därför anordnar SBR och EMTF Konsultdagarna tillsammans, säger EMTF:s vd Jaana Petherbielke 

Konsultdagarna erbjuder deltagarna en mötesplats med ett 30-tal utställare, aktuella talare inom energiområdet och spår med inriktning på teknik och affärsnytta.

– Målgruppen är utöver konsulter även beställare och entreprenörer.  Vi är övertygade om att vi kommer skapar ett event som tilltalar flertalet roller i bygg- och fastighetsbranschen och som skapar en bra inramning för dessa att mötas, säger SBR:s vd Björn Edebrand.

Notera datumet i kalendern och läs mer på konsultdagarna.se.

Mer information och bokningsmöjlighet kommer snart.

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.