Föreläsningskväll med tema fuktsäkerhetsprojektering och energi, Stockholm

Den 14 september deltog 170 sakkunniga inom bygg- och fastighetsbranschen och ingenjörsstudenter på vår föreläsningskväll på Blique by Nobis i Stockholm. Tema: Fuktsäkerhetsprojektering och bygga mer energisnålt.

Kvällen började med förtäring där deltagarna hade möjlighet att mingla med andra deltagare samt besöka våra olika utställare. 

Därefter hölls en kort presentation om SBR innan det var dags för Helena Bülow-Hübe, från arkitektkontoret FOJAB att föreläsa om lågenergihus, och hur vi kan bygga mer energisnålt. Sen var det paus med fika och mingel. Efter pausen fortsatte Olof Mundt-Petersen från Polygon att förklara vad en fuktsäkerhetsprojektering är, inklusive lite kopplingar till kända skadefall, och vad som kan förväntas av Kontrollansvarig. Kvällen avslutades med en prisutdelning till vinnaren av tipspromenaden. Vinnare blev Ebba Wiklander. Stort grattis!

Stort tack till våra utställare: Saint-GobainVilpe, SFS, Akustikmiljö, Masonite Beams, Rise, TTM, STO och Bauroc.

Den 19/10 är det dags igen i Malmö, välkommen att anmäla dig här

Är du intresserad av att gå vår kurs i fuktmätning är du varmt välkommen att boka dig här

Är du intresserad av kurser inom entreprenadjuridik så är du varmt välkommen att boka dig här.

Vi på SBR önskar er en fortsatt fin vecka!

Aktuellt

Nyheter

Nytt poddavsnitt släppt

I senaste avsnittet hade jag ett samtal med Jonas Granberg, medlem i SBRs expertgruppstyrelse för entreprenadbesiktning. Samtalet handlade om Garantibesiktning. Vad innebär en garantibesiktning? När

Läs mer »

Artiklar på Hemnet

Från idag och 6 veckor framåt har vi flera olika artiklar uppe på hemnet.  Du finner dem via nedan länkar: Artikel om Dolda fel här.

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.