Föreläsningskväll med tema energi!

Den 15 september i Stockholm hade vi ca 120 deltagare på vår föreläsningskväll på Hotell Blique by Nobis. Föreläsningarna var om lågenergi- och fuktsäkra hus.

Kvällen började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad. Utställarna var Plåt och Vent, VILPE, Kiilto, MTK Auktoriserad, Saint-Gobain och Congrid.

Därefter hölls en kort presentation om SBR innan det var dags för Olof Mundt-Petersen från Polygon att prata om lågenergihus, och hur vi kan bygga mer energisnålt. Sen var det paus med fika och mingel. Efter pausen fortsatte Olof och föreläste om Fuktsäkerhet i högisolerade och energieffektiva träkonstruktioner.

Efter Olofs föreläsning delades priset ut till vinnaren av tipspromenaden. Vinnare blev Fatima Said.

Är du intresserad av att gå vår kurs i fuktmätning kan du läsa mer här

Är du intresserad av kurser inom entreprenadjuridik så kan du läsa mer om dessa här.

Den 20 oktober är det dags för ett liknande event i Umeå, anmälan gör du här. Välkommen!

Aktuellt

Nyheter

KA-nytt nr 2/2023

Detta utskick innehåller information om SBRs expertgrupp för Kontrollansvariga enligt PBL, nyheter samt rättsfall.  Du finner utskicket här.   

Läs mer »

SBR Nyhetsbrev nr 5/2023

Nya styrelsemedlemmar, motion och solcellsbesiktningskurs   Bästa medlem, På förbundsstämman i Göteborg omvaldes Anders Hedén, enhälligt, som förbundsordförande. Två nya ledamoter och 2 nya suppleanter

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.