Föreläsningskväll med tema energi!

Den 15 september i Stockholm hade vi ca 120 deltagare på vår föreläsningskväll på Hotell Blique by Nobis. Föreläsningarna var om lågenergi- och fuktsäkra hus.

Kvällen började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad. Utställarna var Plåt och Vent, VILPE, Kiilto, MTK Auktoriserad, Saint-Gobain och Congrid.

Därefter hölls en kort presentation om SBR innan det var dags för Olof Mundt-Petersen från Polygon att prata om lågenergihus, och hur vi kan bygga mer energisnålt. Sen var det paus med fika och mingel. Efter pausen fortsatte Olof och föreläste om Fuktsäkerhet i högisolerade och energieffektiva träkonstruktioner.

Efter Olofs föreläsning delades priset ut till vinnaren av tipspromenaden. Vinnare blev Fatima Said.

Är du intresserad av att gå vår kurs i fuktmätning kan du läsa mer här

Är du intresserad av kurser inom entreprenadjuridik så kan du läsa mer om dessa här.

Den 20 oktober är det dags för ett liknande event i Umeå, anmälan gör du här. Välkommen!

Aktuellt

Nyheter

Nordiskt Byggsymposium

Nordiskt byggsymposium är en organisation som årligen samlar sina medlemmar till en gemensam konferens innehållandes föreläsningar, studiebesök samt utbyte av idéer och inspiration. Organisationerna kommer

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt

I podden har jag ställt frågor till Anders Hedén, mångårig byggprojektledare, om hans bakgrund, om tips till de som vill bli byggprojektledare samt vad du

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

AnnonsSBR:s webbplats använder cookies.