Föreläsningskväll med tema Energi, Helsingborg!

Den 20 april var vi ca 80 deltagare både sakkunniga inom bygg- och fastighetsbranschen och studenter på vår föreläsningskväll på Elite Marina plaza i Helsingborg. Tema fukt och energi.

Kvällen började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad. Utställarna var Plåt och VentSaint-GobainVilpe, SFS, Nordsskiffer och Soprema.

Därefter höll SBRs VD Björn Edebrand en presentation om SBR innan det var dags för Helena Bülow-Hübe, från arkitektkontoret FOJAB att föreläsa om lågenergihus, och hur vi kan bygga mer energisnålt. Sen var det paus med fika och mingel. Efter pausen fortsatte Olof Mundt-Petersen från Polygon att prata om fuktsäkerhet i högisolerade och energieffektiva träkonstruktioner.

Kvällen avslutades med en prisutdelning till vinnaren av tipspromenaden. Vinnare blev Seth Dahlqvist. Stort grattis!

Är du intresserad av att gå vår kurs i fuktmätning är du varmt välkommen att boka dig här

Är du intresserad av kurser inom entreprenadjuridik så är du varmt välkommen att boka dig här.

Vi på SBR önskar er en fortsatt fin vecka!

 

Aktuellt

Nyheter

KA-nytt nr 2/2023

Detta utskick innehåller information om SBRs expertgrupp för Kontrollansvariga enligt PBL, nyheter samt rättsfall.  Du finner utskicket här.   

Läs mer »

SBR Nyhetsbrev nr 5/2023

Nya styrelsemedlemmar, motion och solcellsbesiktningskurs   Bästa medlem, På förbundsstämman i Göteborg omvaldes Anders Hedén, enhälligt, som förbundsordförande. Två nya ledamoter och 2 nya suppleanter

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.