FASTIGHETSEKONOMI FÖR BYGGPROJEKTLEDARE

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning välkommnar er att träffa andra Byggprojektledare och få lyssna på Bernt-Olof Gustavsson som ska prata om fastighetsekonomi. 

Under träffen går vi igenom grundläggande begrepp och nyckeltal som används i fastighetsbranschen, både avseende enskilda fastigheter såväl som för fastighetsportföljer och fastighetsbolag.

Vi tittar på den enskilda fastighetens ekonomi och går igenom gängse metoder för att värdera fastigheter. En central del är också hur fastighetsbolag bygger upp sina kalkyler för investeringsbeslut vid ny-, till- och ombyggnationer.

Vi kommer också att belysa skillnaden mellan olika fastighetsslag, t ex bostäder och kontor, och hur de hanteras och bedöms av olika typer av investerare. Avslutningsvis kommer vi att titta på fastighetsmarknaden i stort och hur den påverkas av händelser i vår omvärld.

Efter våra timmar tillsammans kommer du som byggprojektledare att ha en större förståelse för de resonemang som förs på fastighetsbolag m fl i samband med olika typer av byggnationer.

Vi erbjuder två olika tillfällen, ni väljer antingen fysiskt eller digitalt. Bägge är kostnadsfria. 

Fysiskt den 18 september, klicka här (anmälan senast 1 september och begränsat antal platser)

Digitalt den 26 september, klicka här

Välkomna och trevlig sommar!

För mer information om SBRs expertgrupp för Byggprojektledning klicka här

Aktuellt

Nyheter

Nytt poddavsnitt släppt

I senaste avsnittet hade jag ett samtal med Jonas Granberg, medlem i SBRs expertgruppstyrelse för entreprenadbesiktning. Samtalet handlade om Garantibesiktning. Vad innebär en garantibesiktning? När

Läs mer »

Artiklar på Hemnet

Från idag och 6 veckor framåt har vi flera olika artiklar uppe på hemnet.  Du finner dem via nedan länkar: Artikel om Dolda fel här.

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.