Eva Björk ny medarbetare

Vi på SBR är glada att kunna presentera vår nya medarbetare Eva Björk som börjat arbeta hos oss den 2 augusti. Eva kommer ha en administrativ roll och stödja vår kurs- och medlemsverksamhet.

Nedan följer Evas presentation av sig själv:

“Mitt namn är Eva Björk och jag ser fram emot att få möta alla er som kommer i kontakt med SBR.

Jag kommer närmast från den grafiska branschen där jag jobbat som produktionsledare/projektledare mot företagets kunder.

För mig ska det bli spännande att få lära mig en ny bransch. Och jag hoppas att jag med min långa erfarenhet inom både administration och information, ska kunna hjälpa till och stötta i alla delar av SBR.

Som kuriosa kan jag berätta att jag faktiskt för många år sedan även jobbat, en kort period, med att skriva rent protokoll på ett litet företag som gjorde just bygginspektioner. (Det var på den tiden då inspektörerna skrev protokoll för hand, vilket i sig kunde ha sina utmaningar)

Jag gillar naturen och trivs med att få pyssla i min trädgård på min fritid.”

Aktuellt

Nyheter

Nordiskt Byggsymposium

Nordiskt byggsymposium är en organisation som årligen samlar sina medlemmar till en gemensam konferens innehållandes föreläsningar, studiebesök samt utbyte av idéer och inspiration. Organisationerna kommer

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.