Eva Björk ny medarbetare

Vi på SBR är glada att kunna presentera vår nya medarbetare Eva Björk som börjat arbeta hos oss den 2 augusti. Eva kommer ha en administrativ roll och stödja vår kurs- och medlemsverksamhet.

Nedan följer Evas presentation av sig själv:

“Mitt namn är Eva Björk och jag ser fram emot att få möta alla er som kommer i kontakt med SBR.

Jag kommer närmast från den grafiska branschen där jag jobbat som produktionsledare/projektledare mot företagets kunder.

För mig ska det bli spännande att få lära mig en ny bransch. Och jag hoppas att jag med min långa erfarenhet inom både administration och information, ska kunna hjälpa till och stötta i alla delar av SBR.

Som kuriosa kan jag berätta att jag faktiskt för många år sedan även jobbat, en kort period, med att skriva rent protokoll på ett litet företag som gjorde just bygginspektioner. (Det var på den tiden då inspektörerna skrev protokoll för hand, vilket i sig kunde ha sina utmaningar)

Jag gillar naturen och trivs med att få pyssla i min trädgård på min fritid.”

Aktuellt

Nyheter

Nytt podavsnitt släppt!

I senaste avsnittet ställde jag frågor till Advokat och delägare Johan Bengtsson om vad som gäller för konsulter. Tex är muntliga avtal giltiga? Vad är

Läs mer »

KA-nytt nr 4/2022

Detta utskick innehåller information om SBRs expertgrupp för Kontrollansvariga enligt PBL, nyheter samt rättsfall.  Läs hela utskicket här. 

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.