Europeisk träff med AEEBC

Den 20-21 april var Utbildningsansvarig Linn Bessner, med på den vårliga konferensen med AEEBC.

AEEBC grundades 1990 och representerar bygg- fastighets- och konstruktionsexperter inom Europa och har organisationer liknande SBR som medlemmar. Vidare har organisationen nära kontakt med företag samt flera universitet kopplade till sig. AEEBC ansvarar bland annat för flera EU projekt och har titeln “European Building Expert” som medlemmar i organisationerna kan använda sig av om förkunskapskraven är nådda. För att läsa mer om och ansöka om denna titel klicka här.

Dag 1
Dagen började med inledning och välkomnande av VD samt vice ordförande.  Därefter fick vi information om två projekt som AEEBC är med i, nämligen ID4Ex (Immersive Design for Excellence) samt 3M
Eftermiddagen ägnades åt att de olika deltagarna berättade om vad som är aktuellt i deras länder inom branschen.

Dag 2
Förmiddagen började med att vi gick igenom våra interna projekt, vem som ska göra vad, viilka projekt vi ska ägna åt oss framöver osv. Efter lunch fick vi en specialföreläsningen från Danmark gällande hygroskopisk isolering och vi ägnade stor tid vid att diskutera energifrågor. 
Eftermiddagen ägnades sedan åt årsmöte där enbart medlemsföreningsdelegaterna medverkar. Där går vi igenom ekonomi, verksamhetsplan och liknande.

 

Aktuellt

Nyheter

Artiklar på Hemnet

Från idag och 6 veckor framåt har vi flera olika artiklar uppe på hemnet.  Du finner dem via nedan länkar: Artikel om Dolda fel här.

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.