Erbjudande hemsida för medlemmar

SBR har tillsammans med Kristian Garp Webbproduktion tagit fram ett erbjudande där ni, till ett rabatterat pris (14 000:- ex. moms. Ordinarie pris 17 500), får en hemsida med flera olika viktiga funktioner skapad efter era behov och önskemål.

Erbjudandet gäller endast SBRs Bas och Plus medlemmar och kommer innefatta en webbsida där ni har möjlighet att erbjuda:

  • Bokningssystem
  • Referensgalleri
  • Tjänstebeskrivning
  • Kontaktformulär
  • Sida med valfritt innehåll

Självklart har ni möjlighet att anpassa sidans utseende efter er företagsprofil. Den kommer dessutom vara direkt kopplad till SBRs egna sida vilket ökar er exponeringsyta.

Läs mer om erbjudandet här.

Aktuellt

Konsultdagarna 2024

Välkommen till Konsultdagarna 2024! I år kommer vi arrangera eventet på Sheraton hotel i Stockholm, den 21 november. Inbjudan är både för medlemmar samt icke-medlemmar. 

Läs mer »

Nyheter

AEEBC vårliga konferens

Den 23-24 maj var Utbildningsansvarig Linn Bessner, med på den vårliga konferensen med AEEBC. AEEBC grundades 1990 och representerar bygg- fastighets- och konstruktionsexperter inom Europa och

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt

I senaste avsnittet hade jag ett samtal med Jonas Granberg, medlem i SBRs expertgruppstyrelse för entreprenadbesiktning. Samtalet handlade om Garantibesiktning. Vad innebär en garantibesiktning? När

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.