Coronaviruset – SBR ställer om sin verksamhet

17 augusti 2021

Med anledning av Covid-19 kan förändringar komma att ske i verksamheten. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer samt rekommendationer.

För närvarande gäller nedan för våra olika verksamheter.

Digitala och fysiska kurser samt symposier
SBRs kurser kommer from augusti att genomföras enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Medlemsmöten och träffar
Vi kommer erbjuda fysiska möten enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer samt videokonferens genom Starleaf . Centralt genomför vi 4 föredrag för medlemmar under hösten. Vill du i din lokalavdelning ha hjälp med att genomföra möten ta kontakt med vår medlemsansvariga Anna Nyqvist så hjälper hon dig.

Tentamen
Vi kommer erbjuda tentamenstillfälle i fysisk lokal i samband med våra kurser och symposium i enlighet med folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Förnyelse certifiering: RISE har beslutat om förenklad förnyelse vilket innebär att du som behöver förnya ditt certifikat i närtid kommer behöva fylla i en blankett samt får dispens att skriva tentamen under en tidsperiod. Mer information från RISE hittar du här

Ny certifiering: Information från RISE hittar du här

Företagsinterna utbildningar
För företagsinterna utbildningar för vi dialog med dig som beställare och fattar beslut utifrån de förutsättningar som finns.

Event
SBRs events kommer from augusti att genomföras enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer.

/Björn Edebrand VD

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.