Byggprojektledning och kommunikation i Örebro

Den 27 februari i Örebro hade vi ca 60 deltagare på ett kvällsevent där innehållet var Byggprojektledning och kommunikation i komplexa byggprojekt.

Kvällen började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad. Utställarna var Gyproc, Plåt och Ventföretagen, Temahallen, VILPE, Termoträ samt Sveriges Ingenjörer.

Därefter hölls en kort presentation om SBR innan det var dags för Johan Bengtsson, Foyen advokatfirma, att tala om hur viktigt det är med korrekt kommunikation i komplexa byggprojekt med olika parter, avtal och liknande. Efter fikapaus var det sedan dags för Sven Olsson, årets projektledare 2017, att berätta om sitt arbete som projektledare i projektet operationscentrum på Centralsjukhuset i Karlstad som blev ett väldigt lyckat projekt.

Efter Svens föreläsning delades vi ut priset till vinnaren av tipspromenaden, vinnaren blev Bo Kempegård.

Om du vill veta mer om våra kurser inom Byggprojektledning, så kan du läsa om dessa här. Kursen kan leda till certifiering samt till Av SBR godkänd Byggprojektledare.

Vill du lyssna mer på Johan Bengtsson och Sven Olsson fast i andra ämnet så kan du göra det under Konsultdagarna i maj, läs mer här.

Den 2 april är det dags för ett liknande event i Eskilstuna, anmälan öppnas under nästa vecka. Välkommen!

Föreläsarna: Sven Olsson samt Johan Bengtsson
Åhörare under Johan Bengtssons föredrag

Aktuellt

Nyheter

Nordiskt Byggsymposium

Nordiskt byggsymposium är en organisation som årligen samlar sina medlemmar till en gemensam konferens innehållandes föreläsningar, studiebesök samt utbyte av idéer och inspiration. Organisationerna kommer

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.