Byggprojektledning och kommunikation i Norrköping

Den 24 oktober i Norrköping hade vi ca 80 deltagare på ett kvällsevent där innehållet var Byggprojektledning och kommunikation i komplexa byggprojekt.

Kvällen började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad. Utställarna var Mockfjärds, VILPE, T-Emballage, PAROC, JAPE, Ibinder samt SBR Försäkringsservice.

Därefter hölls en kort presentation om SBR innan det var dags för Patric Kjellin från Venn Consulting att prata om Byggprojektledning samt ledarskap. Efter fikapaus var det sedan dags för Johan Bengtsson, Foyen advokatfirma, att tala om hur viktigt det är med korrekt kommunikation i komplexa byggprojekt med olika parter, avtal och liknande.

Efter Johans föreläsning delades vi ut priset till vinnaren av tipspromenaden, vinnaren blev Felix Balkmar.

Om du vill veta mer om våra kurser inom Byggprojektledning, så kan du läsa om dessa här. Kursen kan leda till certifiering samt till Av SBR godkänd Byggprojektledare.

Är du intresserad av kurser inom entreprenadjuridik så kan du läsa mer om dessa här.

Den 27 februari är det dags för ett liknande event i Örebro, anmälan öppnas upp i början av nästa år. Välkommen!

Aktuellt

Nyheter

KA-nytt nr 2/2023

Detta utskick innehåller information om SBRs expertgrupp för Kontrollansvariga enligt PBL, nyheter samt rättsfall.  Du finner utskicket här.   

Läs mer »

SBR Nyhetsbrev nr 5/2023

Nya styrelsemedlemmar, motion och solcellsbesiktningskurs   Bästa medlem, På förbundsstämman i Göteborg omvaldes Anders Hedén, enhälligt, som förbundsordförande. Två nya ledamoter och 2 nya suppleanter

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons


SBR:s webbplats använder cookies.