Byggprojektledning och kommunikation

Den 11 februari i Uppsala hade vi ca 100 deltagare på ett kvällsevent där innehållet var Byggprojektledning och kommunikation i komplexa byggprojekt.

Kvällen började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad. Utställarna var Jape, Utvägen, VILPE, T-Emballage, PAROC, Plåt och Ventföretagen samt SBR Försäkringsservice.

Därefter hölls en kort presentation om SBR innan det var dags för Patric Kjellin från Projektengagemang att prata om Byggprojektledning samt ledarskap. Efter fikapaus var det sedan dags för Johan Bengtsson, Foyen advokatfirma, att tala om hur viktigt det är med korrekt kommunikation i komplexa byggprojekt med olika parter, avtal och liknande.

Efter Johans föreläsning delades vi ut priset till vinnaren av tipspromenaden, vinnaren blev David Moberg.

Om du vill veta mer om våra kurser inom Byggprojektledning, så kan du läsa om dessa här. Kursen kan leda till certifiering samt till Av SBR godkänd Byggprojektledare.

Är du intresserad av kurser inom entreprenadjuridik så kan du läsa mer om dessa här.

Den 4 april 2019 är det dags för ett liknande event i Malmö, anmälan dit görs här.

Aktuellt

Nyheter

SBR nyhetsbrev 11/2020

I senaste numret av SBR nyhetsbrev kan du läsa om ny hemsida, digitala föredrag, nytt från Foyen samt om Konsultdagarna. Trevlig läsning! Du finner brevet

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons
SBR:s webbplats använder cookies.