Medlemsansökan

Step 1 of 5
Fyll i formuläret nedan för att ansöka om medlemskap i SBR. Du kan bli medlem i SBR om du uppfyller något av dessa tre kriterier: 1. Du har studerat vid teknisk högskola minst tre år och avlagt examen 2. Du har en annan examen vid teknisk skola och därefter under två år utövat självständig, väl vitsordad, kvalificerad ingenjörsliknande arbetsuppgift inom bygg- eller fastighetsbranschen. 3. Förbundsstyrelsen må kalla annan kvalificerad byggfackman till medlem i förbundet (Du har ca 10 års självständig, väl vitsordad, kvalificerad ingenjörsliknande arbetsuppgift inom bygg- eller fastighetsbranschen).
Söker du via punkt 1. Viktigt att du bifogar ditt examensbevis i steg 3. Bifoga även ditt CV. Söker du via punkt 2. Bifoga ditt examensbevis och tjänstgöringsintyg, arbetsgivarintyg och referenser. Detta ordnar du i steg 3 och 4a. Söker du via punkt 3. Bifoga tjänstgöringsintyg, arbetsgivarintyg och referenser. Du ska ha 10 års självständig, väl vitsordad, kvalificerad ingenjörsliknande arbetsuppgift inom bygg- eller fastighetsbranschen.

Personuppgifter

ÅÅMMDD-XXXX

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss:

Linn Bessner – 08-462 17 93
linn.bessner@sbr.se

Alex Cohen – 08-462 17 94
alex.cohen@sbr.se

Telefonväxel: 08-462 17 90
info@sbr.se

Aktuellt

Nyheter

SBR i Brasilien

SBR arrangerar studieresor varje år för sina medlemmar. 2025 års studieresa gick till Brasilien, Rio de Janeiro och Paraty. I Rio de Janeiro fick deltagarna

Läs mer »

Arbetsmöte ÖB-styrelsen

Den 10 oktober hade styrelsen för SBRs expertgrupp inom Överlåtelsebesiktning arbetsmöte på SBRs kontor. Gruppen diskuterade och planerade uppdatering av mallarna, försäkringar, utökande av gruppen,

Läs mer »

Nytt poddavsnitt!

I detta avsnitt går vi igenom hur viktigt det är med besiktning vid köp av hus/fritidshus samt lägenheter.   Varför är det viktigt? Vad innebär

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.