studerande byggingenjör till ett meriterande extrajobb!

2018-10-26
Företag: Academic Work
Placering: Västerås
Område: Bygg och anläggning

Studerar du till ingenjör och vill samtidigt utvecklas inom ett växande bolag? Är du dessutom driven, lösningsfokuserad och ansvarstagande och vill arbeta proaktivt? Då ger vi dig nu möjligheten att bli en del av byggställningsföretaget Trebex team i rollen som beräkningsingenjör på deltid. Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Trebex vägnar en beräkningsingenjör på deltid vid sidan av sina studier. Du kommer att tillhöra ett team på fyra personer med en härlig stämning där utveckling är i fokus. Du kommer att självständigt ha ansvar för dina arbetsuppgifter och få möjlighet att både arbeta på kontoret med dina kollegor eller på distans hemifrån med vissa arbetsuppgifter. För att komma in i arbetet på ett bra sätt kommer du få gå en internutbildning under två dagar med en introduktion om företaget samt genomgång av arbetsuppgifterna.

Trebex är ett mindre bolag vilket betyder att du får möjlighet att samla på dig bred kunskap inom hela organisationen och chans att utveckla dina personliga kompetenser. Du kommer även att samarbeta tätt i ditt eget team och även med säljteamet. Företaget arbetar ständigt med förbättring och utveckling av arbetssätt och produkter, en resa som du har en viktig roll i. Planen är att du kommer att få möjlighet att fortsätta växa inom företaget efter dina studier i en heltidsroll!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trebex. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till februari. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som beräkningsingenjör hos Trebex kommer du främst arbeta med att beräkna byggnadsställningar. Arbetsuppgifterna innebär att mäta fram nya produkter och arbeta proaktivt mot att förbättra Trebex nuvarande produkter i programmet SolidWorks. Du kommer att ha kontakt med kunder vid beställningar och komma på lösningar på diverse utmaningar som uppstår.

Du kommer till exempel att:

* beräkna byggnadsställningar
* räkna ut kostnader och material i SolidWorks enligt monteringansvisningar och testprotkoll
* ta emot samtal från kunder och tillgodose deras önskemål

Tjänsten passar dig som har ett tekniskt intresse och som vill vara en del av ett växande företag med stora utvecklingsmöjligheter.

VI SÖKER DIG SOM

* studerar till byggingenjör eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig, samt har minst två terminer kvar
* pratar flytande svenska, då språket används dagligen i arbetet
* har arbetat i programmet SolidWorks

Det är meriterande om du

* tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och vi ser att du som person är lösningsfokuserad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs i en serviceinriktad roll och är pratglad i sociala sammanhang. Vidare uppskattar du utmaningar och förändring och ser det som en möjlighet att växa.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Deltid, 1-2 dagar/vecka
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Västerås
* Kontaktuppgifter: Linn Karlsson, 021 480 71 19
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trebex önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work (vas01@academicwork.se).
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Trebex AB (http://trebex.com/) är ett ställningsföretag som grundades 1987 och har med åren blivit förknippat med hög kvalitet, kompetens och service. Trebex byggnadsställningssystem som företaget marknadsför är effektivt både att bygga och riva samt att arbeta från. Fabriken ligger sedan starten 1987 i Hjo, Västergötland och kontor och färdigvarulager är beläget i Sala, Västmanland.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR