Projektör Konstruktion Skanska Teknik – Stockholm

2018-10-30
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

Skanska Teknik söker projektörer inom konstruktion till Stockholm

Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med Skanskas affär och projekt i fokus. Verksamheten är fokuserad på stöd och rådgivning i tidiga skeden och arbetar även med utveckling och projektering.

Vi är sammanlagt ca 150 medarbetare inom avdelning Hus och är lokaliserade i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö. Vi bedriver verksamhet inom arkitektur, konstruktion, byggfysik och energi. Inom konstruktionsområdet arbetar vi dels med projektering och dels med kvalitetssäkring i olika former. Inom projekteringsområdet arbetar vi med fokus på praktiska och produktionsvänliga och kostnadsoptimerade lösningar. Vi eftersträvar dialog och nära samarbete mellan våra olika enheter i alla våra uppdrag.

Vill du arbeta tillsammans med oss?

Som projektör på Skanska finns möjlighet olika typer av uppdrag och med tiden finns ett brett spektra av inriktningar all välja mellan för vidareutveckling. Är du intresserad av att se det du ritar i verkligheten och att ta reda på om det fungerade bra eller ej? Då är Skanska rätt ställe för dig!

Inom Skanska finns det goda utvecklingsmöjligheter där du får möjlighet att arbeta nära produktionen i ett stort internationellt företag som satsar framåt. Inom Skanska Teknik kan du utvecklas mot teknisk specialist, uppdrags- och projekteringsledning eller att driva utvecklingsarbete.

Vem är du och vad har du gjort?

Du som kommer att lyckas och trivas hos oss har ett genuint intresse för byggteknik, praktiska metoder för hantering av byggmaterial, montage etc. Du behöver inte kunna allt idag men måste ha en vilja att lära dig. Du bör ha god datorvana och det är meriterande om du kan Revit. Givetvis jobbar vi bara i 3D. Som person är du öppen, nyfiken och framåt. Du tar initiativ, har fokus på samarbete och är lösningsorienterad. Din utbildningsbakgrund bör vara inom byggteknik; antingen är du högskole- eller civilingenjör inom byggteknik eller samhällsbyggnad.

Ansök redan idag – vi rekryterar löpande

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

Har du några frågor? Kontakta gärna gruppchef Sara Thor 010-448 07 19

Ansök idag eller senast 13 november 2018.

Välkommen till Skanska!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR