Processutvecklare Affärsstöd Ekonomi – Stockholm

2018-10-29
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Data och IT

Skanska söker Processutvecklare till Affärsstöd Ekonomi
Affärsstöd Ekonomi & Inköp är ett Shared Service Center, som supporterar samtliga bolag inom Skanskakoncernen i Sverige med ca 11 000 anställda. Vi levererar högkvalitativa tjänster inom kund- och leverantörsreskontra, utläggshantering mm. På avdelningen arbetar ca 60 medarbetare fördelat på fyra grupper; Leverantörsreskontra, Bank & Betalningar, Kundreskontra & E-faktura, samt Helpdesk Ekonomi, Inköp & Utlägg.

Här får du vara med och leda utvecklingen

Som processutvecklare på Affärsstöd Ekonomi & Inköp ingår du i en nybildad grupp på fyra personer, som leder och prioriterar utvecklingen av alla processer på Skanskas Shared Service Center inom ramen för utveckling- och förvaltningsplanen.

I rollen både identifierar du egna förbättringsinitiativ och leder gruppernas arbete med kontinuerliga förbättringar. Vidare är du kravställare och kontaktperson mot IT enligt styrmodellen PM3 och har även en viktig roll i att informera och utbilda kollegorna inom dina ansvarsområden. Du jobbar aktivt med digitalisering av avdelningen och med robotisering genom RPA.

Tjänsten är placerad på vårt fina huvudkontor i Stockholm

Ekonom med erfarenhet av att leda förändringsarbete

Vi ser att du har minst 2-3 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och/eller IT och gärna från en större organisation. Din utbildningsbakgrund är högskoleexamen inom ekonomi alternativt IT.

För att trivas i den här rollen behöver du ha ett visionärt perspektiv med förmågan att se slutmålet, såväl stegen som leder dit. Du är självständig och trivs att arbeta i högt tempo, där din förmåga att prioritera är stark. Du motiveras av att driva förändring och har lätt för att bygga upp starka kundrelationer på flera nivåer.

Det här är en roll som ställer krav på tydlig kommunikation, vilket innebär att du obehindrat behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag – vi gör urval löpande!

Då de personliga egenskaperna är viktiga i den här rollen ser vi gärna att du i ditt personliga brev tydliggör dina styrkor relaterade till beskrivningen i annonsen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Malin Ekstrand på tfn 073-416 37 20. Skicka din ansökan senast 2018-11-11. För att säkerställa rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via mail.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR