Planeringsspecialist Hus – Stockholm

2018-10-25
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

Med din planeringsexpertis lyfter vi oss ytterligare

Är du vår nya Planeringsspecialist som kommer att effektivisera projektplaneringen i våra kommersiella husprojekt i Stockholm? Huddinge sjukhus, Solna United, Hotell Forrest och St Görans sjukhus – vi har många spännande och komplexa projekt just nu och våra kunder ställer höga krav på vår leverans. Vi tror att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

Skanskas husverksamhet i Stockholm består av tre regioner, där en har fokus på bostäder och de två andra har fokus på kommersiella fastigheter. Våra kommersiella regioner är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, bussdepåer, kontor och laboratorier med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Våra husregioner präglas av ständig utveckling och förbättring: produkterna ska vara levererade i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt kvalitet. Utöver detta ställer vi på Skanska höga krav på säkerhet, arbetsmiljö och vill ha en effektiv produktion.

Nyckeln till att lyckas med allt detta ligger i en gedigen planering – att låta de tidiga skedena ta sin tid och ta kommandot över produktionen.

Du skapar kontroll i projekten

Du kommer att stötta ett antal större projekt inom Skanskas husverksamhet i planeringsarbetet, från anbudsskedet till överlämnandet. I rollen upprättar man kompletta tidplaner för projektets alla faser med resurser såsom projektering, inköp, produktionsförberedelser, produktion samt slutskede/överlämnande.

Vid ändringar av tidplaner analyserar du följderna och du ser samtidigt till att tidplanerna i projektets olika faser hålls uppdaterade och koordineras. I rollen kommer du även att bidra till att planeringskompetensen höjs inom hela projektorganisationen så planeringen blir så effektiv som möjligt. I rollen ingår du även i ett nationellt nätverk av planeringsspecialister för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte.

Du har erfarenhet av planering inom bygg eller industri

Du arbetar idag inom byggbranschen i en roll som planeringsspecialist, produktionschef, projektingenjör/entreprenadingenjör eller byggprojektledare av tidiga skeden. Alternativt har du en bakgrund inom industriell verksamhet med komplex produktion som kräver noggrann planering.

Som person har du fallenhet för att se helheten, samtidigt som du kan tränga in i detaljer och analysera avgränsade delar av en situation. Då du i rollen arbetar med att få olika personligheter att samarbeta för ett gemensamt mål är det viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk. Vi önskar även att du har erfarenhet av Powerproject eller Primavera, verktygen som vi använder.

Vi är nyfikna på dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 11 november. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Erica Callans, ansvarig rekryterare, 010 – 449 24 59.

Välkommen med din ansökan!



Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR