Krossmaskinist Bergmaterial – Bollnäs/Hudiksvall/Söderhamn

2018-10-25
Företag: Skanska
Placering: Söderhamn
Område: Bygg och anläggning

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Bergmaterial är Sveriges största producent av grus-, sten- och bergprodukter. Vi har 320 medarbetare på täkter, krossar och terminaler över hela landet. Vi är även en av Sveriges största aktörer inom losshållning.

Till vår verksamhet i Hälsingland/Gästrikland söker vi nu

Kommunikativ och lösningsorienterad Krossmaskinist

Vi erbjuder ett varierat arbete med stor frihet under eget ansvar. Du kommer att tillhöra en av våra mobila produktionsanläggningar där du ingår i ett litet sammansvetsat och professionellt produktionsteam. Arbetsfältet är främst i våra täkter i Hälsingland.

Som krossmaskinist arbetar du tillsammans med ditt team i de täkter där det finns planerad krossning och du ansvarar där för lastning och bortforsling av material från den mobila krossanläggningen. Det förväntas också att du vid behov, tex. planerad service eller oplanerade stopp, utför reparationsarbeten av krossanläggning och maskiner. Tillsammans med det övriga produktionsteamet sköter du planering samt regelbunden uppföljning av produktionen.

Vi har en varierande produktion där arbetstiden kräver en viss flexibilitet med tidiga morgnar och sena kvällar.

Du är utåtriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande!

Du som söker dig till oss är en utåtriktad och engagerad person som har lätt för att kommunicera med andra och tycker om att ha mycket kontakter med både uppdragsgivare och kollegor. Du gillar ordning och reda och försöker alltid hitta de bästa lösningarna vid produktion och förebyggande underhåll. Att arbeta självständigt och ta ett eget ansvar för både uppgifter och problemlösning är givet för dig.

Du har också:

Yrkesbevis för hjullastare och grävmaskin
B-körkort.

Ansök senast 25 november eller varför inte redan idag!

Vi arbetar löpande med ansökningarna så vänta inte med att söka. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev.

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Anders Smeds på 010-448 90 89.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR