Kategoriinköpare Stommar – Stockholm

2018-10-08
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Produktion och processteknik

Kategoriinköpare Stommar med helhetsansvar

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna, samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

Vill du vara med och påverka stommen i våra stora projekt från dag 1?

Som projektledare/kategoriinköpare har du ett helhetsansvar för stommen i projektet, från projektering till monterad stomme, gentemot projektet samt leverantörerna. Du är ansvarig för planering, projektering tillsammans med konstruktör, ekonomi och inköp av varor och tjänster som projektet kräver.

Har du ett kontaktnät inom Stombranschen idag? Här får du chansen att utveckla ditt nätverk ännu mer och få kontakt med både nationella och internationella leverantörer. Du kommer tillsammans med dina kollegor inom Stomportföljen och projektorganisationen driva stora stomupphandlingar.

Som representant på plats till vår beställare deltar du i kalkylgenomgångar, startmöten, upphandlings- och kontraktsmöten, projekterings- och byggmöten. Du säkerställer resurser och ansvarar för övergripande tidplaneplanering.

Arbetsuppgifter i övrigt är bl.a.:

•Utföra inköp av material och underentreprenader i projekt
•Träffa löpande ekonomiska uppgörelser i projekt
•Medverka vid besiktning
•Delta i ekonomiska slutuppgörelser
•Uppföljning av projektekonomi
•Erfarenhetsåterföring

Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom området betong- och stålstommar

Du behöver god produktkännedom och kunskap om leverantörsmarknaden inom området, med kunskaper i ekonomi, konstruktion, montage och entreprenadjuridik. Vi ser gärna att du har flera års praktisk erfarenhet av stålkonstruktioner och/ eller prefabricerade betongelement.

Din utbildningsbakgrund är troligen tekniskt gymnasie-/ högskoleutbildning eller motsvarande, gärna inom byggteknik/ konstruktion. Ett krav är att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person kännetecknas du av din goda sociala och kommunikativa förmåga med ett starkt ansvarstagande, initiativrikedom och goda ledaregenskaper.

Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

Ansök idag – vi rekryterar löpande

Skicka din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta att kontakta rekryterande chef Jonas Ohlsson på 010-449 33 22. Sista ansökningsdag är 2018-11-15.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR