Junior Byggingenjör till COWI

2018-10-09
Företag: Academic Work
Placering: Karlstad
Område: Bygg och anläggning

Academic Work söker för COWI s räkning en junior byggingenjör till kontoret i inre hamn, Karlstad. Deras kunder finns inom olika typer av industrier med olika utmaningar och därför är det ena uppdraget inte det andra likt vilket kommer göra din vardag som byggkonstruktör både varierad och utvecklande. Drivs du av att samarbeta i projekt för att nå ett gemensamt mål samtidigt som du alltid vill dela med dig av din kunskap och lära av andra? Då kanske vi har tjänsten för dig, ta din chans och sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN

I rollen som byggingenjör kommer du få möjligheten att, i en öppen arbetsmiljö, utvecklas tillsammans med erfarna kollegor i olika team. Även om du kommer ingå i olika team kommer du också vara del av en positiv, öppen och välkomnande miljö som genomsyrar hela stämningen på kontoret. Storleken på teamen kommer att variera beroende på projektets omfattning och storlek.

För att du på ett bra sätt ska komma in i din roll kommer du under din introduktion få en fadder som kommer dela med sig av sin erfarenhet och kunskap samtidigt som den kommer stötta dig i din utveckling framåt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos COWI. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller överrekryterad till COWI, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som byggingenjör kommer du arbeta med projektering tillsammans med rör- och anläggningskonstruktörer för att utforma olika industrianläggningar, till exempel mot massa och pappersindustrin eller stålindustrin. Eftersom deras kunder finns inom olika typer av industrier med olika utmaningar är det ena uppdraget inte det andra likt vilket kommer göra din vardag som byggkonstruktör både varierad och utvecklande.

Du kommer till exempel att:

* Modellera i Tekla
* Förbereda ritningar för presentation
* Tillsammans med andra discipliner samordna 3D modeller

Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för processindustrin. Kontoret i Karlstad, och framförallt avdelningen konstruktion, har ett stort spann vad gäller erfarenhet bland personalstyrkan. Och därför passar tjänsten dig som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor samtidigt som ni arbetar mot gemensamma mål.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en eftergymnasial utbildning som likställs med en högskoleingenjör inom byggteknik eller liknande område.
* Talar och skriver obehindrad svenska och engelska då det används i den dagliga kommunikationen med kunder och kollegor.

Det är meriterande om du..

* Har kunskaper i programmet Tekla och PDMS.
* Tidigare erfarenhet inom byggkonstruktion eller liknande arbete.
* Har B-Körkort.

Som person har du en förmåga att förstå konsekvenser av olika lösningsförslag och genom det den mest effektiva lösningen. Du planerar och strukturerar ditt arbete på ett sätt som även andra kan arbeta utifrån samt tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att samarbeta med andra människor genom att agera lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter är en självklarhet för dig.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Karlstad, inre hamn.
* Arbetstider: Vardagar kl:08.00-17.00, flex tillämpas.

Resor kan förekomma i tjänsten beroende på projekt.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och COWI AB önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

COWI är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort tack vare deras helhetssyn som de kallar 360-graderslösningar.

COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på – ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på våra medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta utanför Sverige.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR