Distriktsinköpsledare Hus Sydost – Blekinge

2018-10-10
Företag: Skanska
Placering: Karlskrona
Område: Bygg och anläggning

Distriktsinköpsledare till Hus Sydost Blekinge

Vi på Hus Sydost skapar arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger allt från bostäder till kommersiella lokaler och kontor – och detta utifrån bästa kvalité och nöjd kund i fokus. Vi skapar energieffektiva kontor samtidigt som vi producerar hållbara bostäder för människor att bo och leva i. Skanska är en organisation med stora utvecklingsmöjligheter och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet. Vi söker dig som är i början på din karriär och vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet, lönsamhet och präglas av en anda av ständig utveckling samt förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

Strategisk inköpsroll till Hus Blekinge

Vi söker nu en Distriktsinköpsledare – för att driva och utveckla distriktets strategiska inköpsfrågor. I rollen är du distriktets spetskompetens inom operativt som strategiskt inköp och kommer att ansvara för följande områden:

Säkerställande av konkurrenskraftiga samt professionella inköp
Se till att projekten får den mest optimala inköpssupporten, utifrån verksamhetens behov i anbud och i projektskeden
Vara verksam i distriktets operativa inköpsarbete samtidigt som du driver övergripande strategiskt viktiga inköpsfrågor för Skanska
Medverka i vår affärsutveckling

Som Distriktsinköpsledare medverkar du även i distriktets ledningsgrupp.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av affärer samt inköpsfrågor – kopplat till både operativt som strategiskt arbete. Du har vidare erfarenhet av inköpsprocessen i byggbranschen och en kunskap inom byggrelaterad avtals- samt entreprenadjuridik. Vi ser gärna att du kommer från en roll som Projektinköpare alternativt en roll som Projekt-/Entreprenadingenjör, där du arbetat brett med projektinköp på hussidan under några år och nu är redo för nästa kliv i karriären.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du en förmåga till nytänkande och är självgående med ett tydligt resultatfokus och ansvarstagande, vilket är nödvändigt då du är delaktig i parallella uppdrag och projekt. Du tar vidare ett aktivt ansvar och har en förmåga att få saker gjorda. Vi lägger även vikt vid dina ledaregenskaper och att kunna entusiasmera och engagera andra.

Du kan vara precis den vi söker

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev.
Vi kommer att kalla till intervju löpande, så ansök gärna redan idag men absolut senast den 31 oktober. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Andersson, Distriktschef på telefonnr: 010-448 80 45. Frågor som rör rekryteringsprocessen hänvisas till HR-generalist Johanna Tholin, 010-448 78 15 alternativt johanna.tholin@skanska.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR