Distriktsinköpsledare Hus – Stockholm

2018-10-26
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

Är du en inköpare som vill ha en rejäl utmaning? Vi som frågar är ett distrikt i Stockholm som är specialiserade på projekt inom vård, samfärdsel/ kommunikation och kontor. Projekten varierar i storlek från 280mkr upp till riktigt stora > 1500mkr. Vi arbetar nästan uteslutande med totalentreprenader i nära samarbete med våra kunder. Detta innebär att vi är involverade redan i projektens tidiga skeden och fram till driftsättning och överlämnande. Exempel på projekt som vi genomför är Chopin på Huddinge sjukhus och St. Görans sjukhus. Ytterligare ett exempel är Stockholm New i Hammarby Sjöstad – som kommer att bli Stockholms högsta kontorsbyggnad. Nu söker vi en distriktsinköpsledare som vill arbeta tillsammans med oss i våra projekt.

Vill du bli ett distrikts spetskompetens inom inköp?

Du är en självklar medlem i distriktet Hus Stockholm Syds ledningsgrupp och bidrar aktivt till distriktets strategiska arbete, samtidigt som du medverkar i distriktets affärsutveckling.

Som distriktsinköpsledare är du distriktets spetskompetens inom operativt och strategiskt inköp. Du ansvarar för att säkerställa konkurrenskraftiga och professionella inköp. Du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att projekten får den mest optimala inköpssupporten utifrån verksamhetens behov i anbud och i projektskeden.

Du är verksam i distriktets operativa inköpsarbete samtidigt som du driver övergripande strategiskt viktiga inköpsfrågor för Skanska. Vilket innebär att du jobbar i ett brett nätverk i Skanska på olika nivåer.

Du har erfarenhet från inköp och är bra på att koordinera team

Vi söker dig som har ett gediget intresse för affärer och för inköpsfrågor, både avseende operativt och strategiskt arbete. Du har erfarenhet av inköpsarbete inom byggbranschen. För att lyckas i tjänsten krävs kunskap i byggrelaterad avtals- och entreprenadjuridik. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du förmåga till nytänkande, hög social förmåga och tycker om att leda och koordinera team. Du är självgående med tydligt resultatfokus och ansvarstagande, vilket är nödvändigt då du kommer att vara delaktig i parallella uppdrag på flera projekt. Du tar ett aktivt ansvar och har en förmåga att få saker att hända. Du kan fungera som en spindel i nätet och har en förmåga att entusiasmera och engagera andra.

Vi är nyfikna på dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev senast 15 november, urval sker löpande så ansök redan idag. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Erica Callans, 010 – 449 24 59.

Välkommen till Skanska!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR