Framtidens hållbara byggande i Göteborg den 7e mars

Välkommen på föreläsning och mingel!

När: 7 mars kl. 17.30 – ca 20.30

Var: Elite Park Avenue

Kostnad: Kostnadsfritt

Vi startar kvällen kl. 17.30 med att bjuda på smörgås och kaffe, och du har möjlighet att mingla med de andra deltagarna och våra utställare.

Föreläsare: Ulla Jansson och Paulien Strandberg-de Bruijn Tekn.Dr

Ulla Föreläsare om det cirkulärt byggande  och Pauline om biobaserad byggindustri.

Ulla har sin doktorsgrad i passivhusteknik och har sedan arbetat på Malmös kommunala bostadsbolag MKB som driftchef och energistrateg. Innan Ulla var på LTH arbetade hon på Skanska, först som ansvarig för energigruppen och sedan mer brett med hållbar affärsutveckling. Sedan två år är Ulla tillbaka på LTH på heltid, där hon arbetar både med energi och installationer men också är koordinator för LTHs profilområde Cirkulär Byggindustri.

Paulien har en MSc i Architecture, Building and Planning från Eindhoven University of Technology, Nederländerna. Sedan dess har hon disputerat på Sveriges Lantbruksuniversitet i Alnarp, inom fukt- och värmeegenskaper av byggnadsmaterialet hampakalk. Paulien är Dipl Fuktsakkunig, och har jobbat flera år på WSP Environmental med fuktfrågor och skadeutredningar. Med start 2016 är hon tillbaka i forskarvärlden, på avdelning Byggnadsmaterial, LTH.

Föredraget är kostnadsfritt och är öppet för alla ingenjörer inom bygg- och fastighetsbranschen. Dock är antalet platser begränsade.

Program:

17.30 Förtäring samt mingel
18.00 Information om SBR Byggingenjörerna
18.10-19.10 Föreläsning
19.10 Fikapaus
19.30-20.30 Föreläsning

Klicka här för att boka dig!

Detta är även för era kollegor som inte är SBR-medlemmar! Först till kvarn gäller.

Anmälan till aktiviteten är obligatorisk.

Datum

mar 07 2024

Tid

17:30 - 21:00

Platser

Göteborg

SBR:s webbplats använder cookies.