SBRs kvällsevent i Malmö den 4 april

Den 4 april i Malmö hade vi ca 90 deltagare på en kvällsträff med temat Byggprojektledning och Byggjuridik med fokus på kommunikation.

Kvällen började med mingel och förtäring där deltagarna hade möjlighet att gå runt och besöka våra olika utställare och svara på kvällens tipspromenad. Utställarna var Jape, Studentlitteratur, VILPE, T-Emballage, PAROC, iBinder samt SBR Försäkringsservice.

Därefter hölls en kort presentation och information om medlemskap i SBR innan det var dags för Patric Kjellin från Projektengagemang att prata om Byggprojektledning samt ledarskap. Efter fikapaus var det sedan dags för Christoffer Löfquist, Foyen advokatfirma, att tala om hur viktigt det är med korrekt kommunikation i komplexa byggprojekt med olika parter, avtal och liknande.

När Christoffers föreläsning var till ända så delades priset ut till vinnaren av tipspromenaden. Vinnaren blev Martin Ridell.

Aktuellt

Nyheter

Nytt podavsnitt släppt!

I senaste avsnittet ställde jag frågor till Advokat och delägare Johan Bengtsson om vad som gäller för konsulter. Tex är muntliga avtal giltiga? Vad är

Läs mer »

KA-nytt nr 4/2022

Detta utskick innehåller information om SBRs expertgrupp för Kontrollansvariga enligt PBL, nyheter samt rättsfall.  Läs hela utskicket här. 

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.