Öppet event inom Byggprojektledning den 18 september i Stockholm

Välkommen till en intressant kväll med föredrag om byggprojektledning med Carina Cederlund från Projektvärde. Det är ofta som Carina får uppdraget hos en kund att hjälpa dem att bli tydligare och få en mer kvalitativ start av sina projekt. Men även överlämning av projekt från projektorganisationer till förvaltningsorganisationer är svårt att få till på ett bra sätt. Många organisationer saknar tydliga rutiner för detta.

Föredraget kommer att handla om hur beställarna av ett projekt ska klara utmaningen att få en bra överlämning så att förvaltningen med glädje kan ta emot projektet och att allt är i sin ordning för att förvalta över tid.

En viktig del i ett lyckat projektavslut är delaktighet, kommunikation och att kravställa på det som krävs för en vidare förvaltning.

Därefter fortsätter vi kvällen med en föreläsning med en advokat från Foyen advokatfirma. Vilka juridiska regler gäller för arbetsplatsens utformning och arbetstagarnas skyddsutrustning på ett bygge?

Kort genomgång av olika arbetsmiljörättsliga frågor såsom

  • Hur ska arbetsplatsen vara utformad?
  • Vilka regler gäller vid extremväder?
  • Vilken personlig skyddsutrustning kan krävas?

Det kommer bjudas på förtäring och mingel samt så kommer andra aktörer inom byggbranschen ställa ut vilket gör att du har möjlighet att utöka ditt nätverk med nya kontakter inom branschen.

Onsdag 18 september 2019 kl.17:30
Scandic Continental, Vasagatan 22, 111 20 Stockholm
Ingen kostnad (no show-avgift)

Program:

17.30 Förtäring samt mingel
18.00 SBR Byggingenjörerna
18.10-19.10 Byggprojektledning, Projektvärde
19.10 Fika
19.30-20.30 Byggjuridik, Foyen

Begränsat antal platser till träffen. Föredraget är kostnadsfritt och är öppet för alla ingenjörer inom bygg- och fastighetsbranschen.

Även för er som inte är SBR-medlemmar! Först till kvarn gäller.

Anmälan till aktiviteten är obligatorisk.

Klicka här för att boka dig.

Varmt välkommen!

Utställare under kvällen:

Aktuellt

Nyheter

Nytt podavsnitt släppt!

I senaste avsnittet ställde jag frågor till Advokat och delägare Johan Bengtsson om vad som gäller för konsulter. Tex är muntliga avtal giltiga? Vad är

Läs mer »

KA-nytt nr 4/2022

Detta utskick innehåller information om SBRs expertgrupp för Kontrollansvariga enligt PBL, nyheter samt rättsfall.  Läs hela utskicket här. 

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.