Yrkesarbetare Fräsverksamheten – Gävle/Uppsala/Stockholm

2018-03-08
Företag: Skanska
Placering: Gävle
Område: Maskinteknik

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och Rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vi har verksamhet inom Asfalt i Sverige, Norge och Finland, och förser det nordiska vägnätet med högklassiga beläggningar. I våra fabriker producerar vi asfalt med hög grad av återvunnet material. Vi är en ledande aktör inom Asfalt. I Sverige har vi 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda.

Vår specialavdelning hanterar arbeten kring remixing, tankbeläggningar och fräsning. Till vår fräsverksamhet kring Gävle/Uppsala/Stockholm söker vi nu en

Yrkesarbetare som gillar en varierad vardag och vill vara en del av ett drivet arbetslag

Som yrkesarbetare arbetar du i ett arbetslag där du ser till att de dagliga arbetsuppgifterna utförs med hög produktivitet med fokus på kvalité och säkerhet.

I den dagliga produktionen i projekten ingår följande arbetsmoment:

Fräsning av asfalt

Etablering och transport kring våra projekt

Reparationer

I tjänsten ingår en hel del resor och du är tillgänglig för arbete när vår säsong sätter igång i april 2018.

Du är en lagspelare med stort engagemang!

Du som passar och trivs som yrkesarbetare på fräsverksamheten gillar att ta ansvar och driva projekt framåt mot uppsatta mål. Du är lyhörd och har lätt att kommunicera och samarbeta med andra. Ett högt tempo och förändring i produktion är inget du räds. Ditt positiva synsätt och din framåtanda är framträdande egenskaper och du kommer ofta med nya idéer och tankar kring förbättringar eller effektivisering av arbetet.

Du kan maskiner och reparationer och du har ett CE-körkort. Har du dessutom erfarenhet från fräsverksamhet och har gått de kurser Trafikverket kräver är det mycket meriterande.

Vi behöver din ansökan senast 31 Mars!

Vi arbetar med rekryteringen löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Thobias Lundgren på 010 – 449 23 14.

Vi ser fram emot din ansökan!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR