Vi söker nya medarbetare, projektingenjörer!

2017-09-12
Företag: Fristad Bygg
Placering: Västra Götalands län
Område: Bygg och anläggning

Vi söker nya medarbetare

Fristad Bygg är ett lokalt byggföretag på en global marknad med över 75-åriga anor. Vi är idag ca 95 anställda som tillhandahåller professionella tjänster inom byggande och förvaltning. Vår inriktning är att vårt avtryck skall vara en produkt från hållbart ansvarstagande och vi tror att nyckeln till effektivitet och god produktivitet bygger på samverkan.

För samtliga tjänster och anställda i Fristad bygg gäller att du värdesätter öppenhet och ärlighet, visar omtanke och engagemang samt har ett ekonomiskt och strukturerat sinne. Du tar gärna ansvar och finner nyfiket vägar för att effektivisera och kvalitetssäkra byggprocessen. Du bidrar till trivseln med din personlighet och deltar entusiastiskt i företagets och medarbetarnas utveckling. Fristad Bygg arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och ser därför gärna både manliga och kvinnliga sökanden utifrån olika bakgrunder.

Är du intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att kontakta oss på ansokan@fristadbygg.se eller ta en direktkontakt med vår VD Svante Dahlquist, 0730 82 51 01

Vi söker nu omgående en Projektingenjör för att inledningsvis förstärka vår produktion i Skövde.

Projektingenjör

Som projektingenjör har du en viktig och central roll i våra projekt. Du jobbar i nära samarbete med övriga teamet för att uppnå uppsatta projektmål och möta kundens önskemål. Ansvarsområdet består i huvudsak av att administrera projekt från planering till slutbesiktning. Tillsammans med projektledaren och produktionsledningen arbetar du med allt ifrån tidsplanering, kalkyler, ekonomiavstämningar, projektinköp till logistik. Vi tror att du har en teknisk högskoleexamen eller motsvarande. Arbete i liknande roll sen tidigare är meriterande.

Välkommen med din ansökan som vi behandlar löpande.

Läs mer om tjänsterna på vår hemsida www.fristadbygg.se under medarbetare/lediga tjänster



Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR