Utvecklingsledare Betong – Stockholm

2017-06-16
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

Referensnummer: 253000014

Skanska Asfalt och Betong AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av regionerna Bergmaterial, Asfalt, Betong samt Infraservice.

Region Betong är en ledande betongleverantör i Sverige och är drivande inom miljö och säkerhet. Verksamheten består av tillverkning, pumpning och försäljning av betong samt teknisk rådgivning. Vi är i en växande fas med nyinvesterade betongfabriker på nya marknader och har just nu 145 medarbetare på 24 fasta och mobila betongfabriker runt om i Sverige.

Region Betong är uppdelad i tre geografiska områden; Norr, Stockholm/Mitt samt Syd samt har mobila betongfabriker som flyttar mellan områdena.

Till avdelning Produktion söker vi nu en

Välorganiserad och initiativrik utvecklingsledare

Som utvecklingsledare är en av dina viktigaste uppgifter att vara ett nära stöd till avdelningen i ledningsarbete och utvecklingsfrågor på uppdrag av avdelningschefen.
Du är involverad i arbetet med genomförandet av initiativ och projekt samt med andra förändrings- och utvecklingsprocesser inom avdelningen. Du är en del av ledningsgruppen och på sikt förväntas du ta ett större ansvar i förändringsarbetet.

Dina arbetsuppgifter är många och varierade och innebär bl.a. att:

Stötta avdelningschefen med att planera, styra och följa upp avdelningens ledningsgruppsarbete samt att ta fram underlag till ledningen
Planera, organisera och följa upp arbetet med affärs-, mål- och handlingsplaner och andra styrande dokument
Aktivt driva tillämpning av arbetsmetoder, processer och system samt att aktivt delta i förbättringsarbete avseende ledningssystemet Vårt sätt att arbeta
På uppdrag eller självständigt analysera behov och föreslå förbättringsinitiativ på avdelnings- eller regionnivå
Ansvarig för samordning av kommunikation inom avdelningen
Föra protokoll i samband med ledningsgruppsmöten och vissa andra möten inom avdelning Produktion.

Tjänsten kommer vara placerad på huvudkontoret i Stockholm. Det förekommer en del resande i tjänsten.

Att strukturera, samordna, analysera och följa upp – det är du bäst på!

Du som kommer lyckas i rollen som utvecklingsledare hos oss kan konsten att samarbeta, älskar struktur och ordning samt har en välutvecklad social kompetens. Noggrannhet och skicklighet genomsyrar ditt sätt att arbeta och du har i alla lägen översikt och koll på detaljerna. Du är självgående och är van att strukturera ditt eget arbete och driva egna frågor.

Att lösa problem och hitta nya vägar är en av dina styrkor och du försöker gärna tänka i nya banor. Du är van att driva projekt och du förstår komplexiteten i att arbeta med många kontaktytor och uppdragsgivare, vilket du har erfarenhet av och trivs med.

Du har också:

Någon form av högskoleutbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande
Mycket bra kommunikationsförmåga och en vana att utrycka dig på svenska i tal och skrift
Goda IT kunskaper samt intresse för olika IT system och programvaror
Körkort.

Vi behöver din ansökan senast 28 augusti!

Men vänta inte – ansök redan nu genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till oss. Vi arbetar löpande med ansökningarna.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Per Ekendahl på 010-448 02 45.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet.

Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Jobb Produktion
Plats SE-Stockholm
Organisation Skanska Asfalt och Betong AB
Arbetstid
Anställningsstatus Tillsvidare

Kontaktinformation
Rekryterande chef – Per Ekendahl, 010 4480245
Sista ansökningsdag: 2017-aug-28, 23.59.00Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR