Studerande byggingenjör till extra- och sommarjobb som kalkylator

2017-05-17
Företag: Academic Work
Placering: Örebro
Område: Bygg och anläggning

Studerar du till byggingenjör och söker ett meriterande extrajobb 10-12 timmar per vecka vid sidan om dina studier och möjlighet till fler timmar under sommaren? Nu finns en möjlighet till ett utvecklade extrajobb där du erbjuds värdefull arbetslivserfarenhet inom ditt område. Vi söker en student som vill arbeta extra som kalkylator hos Flex Interior systems.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Flex Interior Systems räkning en person som vill arbeta extra som kalkylator 10-12 timmar/ vecka.
Flex Interior systems är en professionell partner för ett optimalt genomförande av bygg- och inredningsprojekt. Med lust och engagemang hjälper de arkitekter, fastighetsägare, byggföretag, inredningskonsulter och hyresgäster att skapa moderna, funktionella och uttrycksfulla arbetsmiljöer.

Som student får du möjlighet att få värdefull arbetslivserfarenhet inom området på ett spännande företag i expansionsfas! Hos Flex kommer du få chansen till ett händelserikt arbete i ett familjärt företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Flex Interior systems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till ore02@academicwork.se

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Flex Interior Systems. Vår intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som kalkylator kommer du arbeta med att göra beräkningar och förbereda kalkyler i olika typer av bygg-och inredningsprojekt. Till ditt uppdrag hör även diverse rituppdrag där AutoCad och Revit är dina verktyg.

Du kommer till exempel att:

* Beräkna yta och materialåtgång
* Sammanställa beräknad data i Exceldokument
* Enklare rituppdrag i AutoCAD

VI SÖKER DIG SOM

* Läser till byggingenjör på högskola eller universitet. Alternativt annan likvärdig utbildningsinriktning
* Har grundläggande kunskaper i AutoCad
* Har grundläggande kunskaper i Excel
* Har minst ett år kvar av dina studier

Det är meriterande om du:

* Har kunskap inom Revit
* Har tidigare erfarenheter av likvärdiga arbetsuppgifter.

Flex interior systems lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och söker en person som är en initiativrik problemlösare. Vidare ser vi att du tar dig an nya arbetsuppgifter med stor noggrannhet.
Du ska trivas i ett arbete där individuellt arbete kombineras med samarbete med dina kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: 10-12 timmar/vecka, samt möjlighet till fler timmar under sommaren.
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Örebro
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Flex interior systems är en professionell partner för ett optimalt genomförande av bygg- och inredningsprojekt. Med lust och engagemang hjälper vi arkitekter, fastighetsägare, byggföretag, inredningskonsulter och hyresgäster att skapa moderna, funktionella och uttrycksfulla arbetsmiljöer. Företaget grundades 1973 och ägs sedan 1980-talet av familjen Johnsson via bolaget FLEX Group AB. Företaget har byggts på kunskap och kompetens inom byggbranschen och systemväggsprodukter som företaget efter hand utvecklat och vidareutvecklat. En av grundidéerna är att leverera produkterna inklusive montage med egna montörer för att säkerställa kvalitet hela vägen. Företaget präglas av entreprenörsanda som i dagens läge bland annat kommer till uttryck i en önskan att arbeta nära beställaren och bidra med vår kompetens i att hitta lösningar som förverkligar beställarens vision och önskan. Vi bedriver verksamhet i hela Sverige med huvudkontor och logistikcenter i Örebro och regionskontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR