Självgående Byggingenjör inom statik och beräkning till Structor!

2017-12-18
Företag: Academic Work
Placering: Jönköping
Område: Bygg och anläggning

Är du byggingenjör med ett stort intresse för beräkning och hållfasthetslära av byggnadskonstruktioner? Vill du arbeta på ett nytänkande bolag som ger dig möjlighet att påverka och bidra till företagets fortsatta framgång? Structor söker dig som värdesätter möjligheter, laganda och spetskompetens till deras kontor i Jönköping.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker Structor Värmland AB en byggingenjör inom statik och beräkning till deras kontor i Jönköping. Structor Sverige har haft en expansiv framgångsresa sedan starten år 2000 och är idag en av Sveriges större och ledande kunskapsföretag inom samhällsbyggnad. Structor Värmland består i dagsläget av 22 medarbetare med olika spetskompetens och har kontor i Karlstad, Hagfors och Jönköping. Bolaget befinner sig i en expansiv fas och teamet på kontoret i Jönköping behöver utökas med ytterligare en nytänkande och driven medarbetare. Kontoret i Jönköping etablerades för 2 år sedan och ligger centralt med nära anslutning till järnvägsstationen. Här möts du av pigga och tävlingsinriktade kollegor som värdesätter lagkänsla och gemenskap!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Structor.

ARBETSUPPGIFTER

Som Byggingenjör kommer du att ansvara för beräkningar för olika byggnadsprojekt inom byggnadskonstruktion. Projekten rör både nybyggnation och ombyggnad av industri, bostäder, kontor och skolor. I rollen arbetar du nära uppdragsledare och konstruktörer och projekten varierar i storlek och omfattning. Structor projekterar alltid i 3D och du kommer använda programmen FEM-Design och Tekla i ditt dagliga arbete.

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med projektering av byggnadskonstruktioner.
* Ta fram hållfasthetsberäkningar och lastberäkningar.
* Arbeta såväl i team som självständigt och vara engagerad i företagets framgång.

På Structor finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter för dig med rätt ambition och driv! Kontinuerlig kompetensutveckling är en självklarhet för Structor som alltid vill ligga i framkant. Bolaget erbjuder en platt organisation där individen själv kan växa efter egen förmåga och önskemål. Du får vara med och påverka och utveckla bolaget i den riktning du tycker är relevant. Structor erbjuder även sina medarbetare vinstdelning, förmånliga försäkringar och friskvårdsbidrag.

VI SÖKER DIG SOM

* Civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning mot bygg alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
* Har minst 1 års erfarenhet av beräkning och hållfasthetslära eller liknande.
* Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskaper i FEM-Design och Tekla Structures.

Vi ser att du som söker är resultatinriktad och har förmågan att prioritera och fokusera för att nå önskade resultat, även vid hög arbetsbelastning. Du tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter och du är noggrann i ditt arbetssätt där du följer de kvalitetsstandards som krävs för arbetet. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga och agerar för gruppens utveckling.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Jönköping
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Structors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Structor Värmland AB har kontor i Karlstad, Hagfors och Jönköping. Vd för Structor Värmland AB är Anders Rönnbacke. Verksamheten startade 2000 och bolaget har idag ett tjugotal medarbetare. Våra uppdragsgivare finns i hela Sverige och från vårt grannland Norge får vi fler och fler uppdragsgivare. Huvudinriktning är prefabstommar till industri, bostäder, kontor, skolor m.m. men kontoret arbetar även med allmänkonstruktion inom industrin.
Structor Värmland AB är främst inriktat mot byggkonstruktion och projekteringsledning. Via vår nära samverkan med andra kontor inom Structor kan vi även bistå våra kunder lokalt med kompetens inom: akustik, geoteknik/Geohydrologi, förvaltning/FM-stöd, infrastruktur, installationsteknik, miljö, projekt- och byggledning, fysisk planering, fastighetsteknik och fastighetsbildning samt energiteknik.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR