Säljare Betong – Jönköping

2017-12-21
Företag: Skanska
Placering: Jönköping
Område: Bygg och anläggning

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Betong är en av Sveriges största. Vi är en expansiv betongproducent med 130 medarbetare på 24 fasta och mobila betongfabriker runt om i Sverige. Vi erbjuder helhetslösningar med transport, pumpning och teknisk support.

Till avdelning Försäljning med placering i Jönköping söker vi nu

Driven och ambitiös säljare!

Du kommer vara ansvarig för vår försäljning av fabriksbetong i Jönköping, Nässjö och Vetlanda med omnejd. Din tid kommer att fördelas mellan att bearbeta nya kunder och att arbeta aktivt och nära befintliga kunder inom ditt säljområde.

Ditt arbete handlar till stor del om att möta olika kunders önskemål och ständigt skapa bra lösningar för våra kunder. Att bygga långsiktiga kundrelationer genom nära kontakt och kontinuerlig uppföljning är en viktig och central del av ditt arbete.

Att ha ett bra samarbete med vår produktionsavdelning är en nyckel till att skapa lyckade affärer och ett positivt resultat.

Grundbulten i allt vårt arbete är Skanskas värderingar och vårt fokus på mångfald, säkerhet, kvalité och miljö. Hos oss får du möjligheten att arbeta med ett välkänt varumärke i en internationell koncern där du kommer ha stora möjligheter att bidra med din kompetens och påverka vårt resultat!

Du är engagerad, kundfokuserad och vill skapa resultat!

Du som kommer lyckas och trivas i rollen som säljare hos oss är en person med stort driv och ett brinnande engagemang för försäljning. Du är utåtriktad, har lätt för att skapa nya kontakter och är duktig på att bygga och underhålla långsiktiga relationer.

Komplexiteten i teknisk projektförsäljning inom vår bransch är något du är väl insatt i och du har en bra förståelse för betong och byggbranschen. Du är genuint intresserad av att hitta och genomföra affärer samt har en känsla för att planera, strukturera och följa upp försäljningsarbetet. Att vinna och skapa bra resultat är tydliga drag hos dig.

Du har också:

Dokumenterad erfarenhet av kvalificerad försäljning med goda resultat
God datorvana
B-körkort – ett krav för tjänsten och ett måste för att nå dina kunder i området.

Det är meriterande om du har dokumenterad försäljningserfarenhet från vår bransch eller närliggande, alternativt från produktion inom samma område.

Vi behöver din ansökan senast 19 januari, 2018!

Men vänta inte – ansök redan nu genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till oss

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Patrik Larsson på 010- 448 74 05 eller HR partner Lottie Olsson på 010-449 52 42.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR