Projektinköpare Hus – Stockholm

2017-11-10
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier och skolor och har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

Projektinköpare till spännande sjukhusprojekt!

Som projektinköpare inom vår husverksamhet arbetar du nära produktionen, ute i våra projekt och ansvarar för inköpsprocessens alla skeden. Du är involverad redan från projektstart och tar tillsammans med projektchefen fram projektets inköpsstrategi.

Rollen innebär att du:

Ansvarar för att upprätta inköpsplanering
Ansvarar för inköp av konsult, material och underentreprenader
Utför leverantörsbedömningar och offertgranskning
Deltar i förhandlingar
Tar fram kostnadsberedningar
Upprättar tidplaner
Inarbetar miljö- och arbetsmiljöaspekter i inköpsavtal
Följer upp inköpen i form av utbetalningskontroller och kvalitetssäkring av leveranser och leverantörer

Som projektinköpare får du ett stort nätverk, både internt – där du har vår centrala inköpsfunktion till hjälp och vår produktionspersonal samt även externt – med leverantörer och underentreprenörer.

Är du strukturerad och gillar att skapa relationer?

Du har en eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande med minst två års erfarenhet av inköpsarbete i byggbranschen. Du förstår byggprocessen och har arbetat med projektinköp tidigare.

Det är viktigt att du tycker om att skapa relationer och samarbeta med olika typer av människor på olika nivåer och funktioner. Du har även förmåga att arbeta strukturerat och noggrant för att säkerställa att uppsatta projektmål och deadlines möts.

Vi är nyfikna på dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev senast 25 november. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Erica Callans, ansvarig rekryterare, 010-449 24 59.

Välkommen till Skanska!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR