Projektingenjör Väg och Anläggning – Halland

2017-12-04
Företag: Skanska
Placering: Halmstad
Område: Bygg och anläggning

Engagerande projektingenjör som håller ihop helheten

Hos oss på Skanska blir du del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag, möjlighet till förstärkt föräldrapenning samt volontärarbete på arbetstid. Vi lovar våra medarbetare en öppen dialog, ständig utveckling och oändliga möjligheter. Är du rätt person vill vi satsa på dig. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige samt att utvecklas mot nya roller.

Skanska Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Väg och Anläggning Väst har många spännande projekt framför sig och vi ser en växande marknad framför oss. Vi söker nu fler nya medarbetare som vill vara med och bidra till Skanskas framgång.

Vill du vara en nyckelperson för våra framgångsrika projekt?

Tillsammans med produktionschefen, projektchefen och övrig projektledning är det du som ser till att allt flyter på bästa möjliga sätt. Ditt arbete är administrativt såväl som kundfokuserat och du skapar förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och god kvalitet. Du kommer även att arbeta självständigt med frågor som bl a miljö, inköp och projektplanering, varför det är en stor fördel om du har erfarenhet av det tidigare.
Du bygger nätverk och skapar goda relationer inom och utanför organisationen och med ditt goda engagemang är du en mycket god representant för oss på Skanska.

Du skapar teamanda och kan byggproduktion

Vi söker dig med byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från byggbranschen. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med inköp eller ekonomi, och det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram och affärssystem, men driv och din framåtanda är viktigast.
Då din roll kommer att vara mycket administrativ samtidigt som du arbetar ute i projekt anser vi att det är viktigt att du kan se detaljer samtidigt som du har en fallenhet för att se helheten och vad varje steg innebär på lång sikt. Det är viktigt att du är en lagspelare och trivs med mycket olika kontakter. Som person är du ansvarstagande och har ett högt inre driv.

Vi är nyfikna på dig så ansök redan idag!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 12 januari. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Fredrik Nilsson på 010-449 13 29. Vi genomför löpande urval, så vänta inte med att söka!

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR