Projektingenjör till Trafikverket!

2017-05-18
Företag: Academic Work
Placering: Karlstad
Område: Infrastruktur

Nu söker vi dig som är en lagspelare ut i fingerspetsarna! Vi letar efter dig som är nyexaminerad ingenjör eller ekonom med tekniskt intresse, alternativt dig med något års erfarenhet, till en tjänst som projektingenjör med ett unikt programupplägg. Här får du chansen att arbeta nära projektledarna och biträda de med att administrera spännande projekt inom infrastruktur!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en Projektingenjör till Karlstad. Till tjänsten får du även ett kompetenspaket från Academic Work innehållande allt från utbildningsmoment inom projektledning till presentationsteknik och målsättningsworkshops.

Trafikverket är en ledande aktör kring långsiktig planering av transportsystem och ansvarar för väg- och järnvägstrafik samt luft- och sjöfart. Vår kund fokuserar på samhällsutveckling med målet att dagligen utveckla och förvalta infrastruktur för att underlätta framkomligheten i Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektingenjör kommer du att arbeta nära och direkt under flera projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna. Exempel på arbetsuppgifter:

* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, risker, reserver, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö.
* Medverka vid interna möten och byggmöten där du bland annat kommer att hantera underrättelsehantering.
* Strukturera och administrera projekten i projektsystemen så att projekten uppfyller gällande rutiner.
* Säkerställa projektens fakturaflöden, stödja projektledaren i ekonomiuppföljning samt övrig administration.

Som Projektingenjör kommer du att få arbeta i flera spännande projekt inom både nyproduktion och förändring av väg-och järnvägsinfrastruktur i Sverige. Du får en roll som projektingenjör och kommer att vistas i en utvecklande miljö med högt tempo och mycket eget ansvar. Det kommer vara stort fokus på din kompetensutveckling där du i samband med din anställning också startar ett utbildningsprogram hos Academic Work som inleds med en grundlig introduktion och där du sedan får varva praktik med teori. Du kommer även att ha en egen coach som stöd och vägledning.

VI SÖKER DIG SOM

Har civil- eller högskoleexamen inom teknik eller ekonomi. Det är mycket meriterande om du har läst en ingenjörsutbildning till exempelvis byggingenjör eller med inriktning mot väg och vatten.

Efterfrågade specifika kompetenser:

* Har ett genuint intresse för teknik eftersom det är en teknisk bransch
* Har goda kunskaper i svenska och engelska, eftersom det förekommer kontakt och dokumentation på dess språk
* Har mycket god datavana och goda kunskaper i Office-programmen Excel, Word och Outlook

Det är även meriterande om du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, process-/tillverkningsindustri, underhållsverksamhet eller statlig verksamhet, men detta är inget krav.

Som person trivs du med samarbete och att skapa goda relationer. Du har förmåga att självständigt planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du en lagspelare som inte är rädd att hugga i där det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Du kommer att ha en viktig roll i projektens ekonomiska uppföljning, administrativa struktur och dokumenthantering. Det är därför meriterande om du har tidigare erfarenhet/kompetens inom ekonomi och/eller dataadministration.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Karlstad

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Trafikverkets uppgift är att se till att våra vägar är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell och att alla resor och transporter sker så säkert som möjligt och med minsta möjliga miljöpåverkan. Genom allt detta kan du vara med och bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som utvecklar samhället. Regioner kan utvidgas när arbetspendlingen fungerar. Både stadsmiljöer och landsbygd kan utvecklas när transportmöjligheterna är anpassade till människors behov.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR