Projektingenjör till Gävle

2018-06-13
Företag: Academic Work
Placering: Gävle
Område: Bygg och anläggning

Har du en ingenjörsutbildning och är intresserad av att arbeta som Projektingenjör i en statlig organisation? Som Projektingenjör kommer du arbeta i spännande projekt som lägger grunden för framtidens infrastruktur i Sverige där vår kund är en ledande aktör. Låter detta som något för dig? Vi arbetar med löpande urval och kommer intervjua omgående så skicka in din ansökan omgående!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en Projektingenjör till verksamhetsområde Investering. Till tjänsten får du också ett kompetenspaket från Academic Work innehållande allt från utbildningsmoment inom projektledning till presentationsteknik och målsättningsworkshops.

Arbetet innebär att du får arbeta i stora och komplexa projekt och samtidigt få lära dig allt om anläggningsbranschen. Vår kund är en ledande aktör kring långsiktig planering av transportsystem och ansvarar för väg- och järnvägstrafik samt luft- och sjöfart. Vår kund fokuserar på samhällsutveckling med målet att dagligen utveckla och förvalta infrastruktur för att underlätta framkomligheten i Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket.

ARBETSUPPGIFTER

Som Projektingenjör kommer du att arbeta nära och direkt under flera projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna. Exempel på arbetsuppgifter:

* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras.
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, risker, reserver, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö.
* Medverka vid interna möten och byggmöten där du bland annat kommer att hantera underrättelsehantering.
* Strukturera och administrera projekten i projektsystemen så att projekten uppfyller gällande rutiner.
* Säkerställa projektens fakturaflöden, stödja projektledaren i ekonomiuppföljning samt övrig administration.

Som Projektingenjör kommer du att få arbeta i flera spännande investeringsprojekt inom infrastruktur i Sverige. Det kommer vara stort fokus på din kompetensutveckling där du i samband med din anställning också startar ett utbildningsprogram hos Academic Work som inleds med en grundlig introduktion och där du sedan får varva praktik med teori.

VI SÖKER DIG SOM

Har högskole- eller civilingenjörsexamen, som exempelvis byggingenjör eller industriell ekonomi. Det är meriterande om du har studerat på järnvägsskolan eller innehar utbildning med inriktning väg och vatten.

Efterfrågade specifika kompetenser:

* Har goda kunskaper i svenska och engelska eftersom det förekommer kontakt och dokumentation på det språket.
* Har körkort eftersom det kan förekomma resor i tjänsten.
* Har mycket god datavana och kunskaper i Office-programmen Excel, Word och Outlook.

Det är även meriterande om du har arbetslivserfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, process-/tillverkningsindustri, underhållsverksamhet eller statlig verksamhet, men detta är inget krav för tjänsten.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du har förmåga att självständigt planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du en lagspelare som inte är rädd att hugga i där det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Du kommer att ha en viktig roll i projektens ekonomiska uppföljning, administrativa struktur och dokumenthantering. Det är därför meriterande om du har tidigare erfarenhet/kompetens inom ekonomi och/eller dataadministration.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Lön: Timbaserad månadslön

Placering: På Trafikverket i Gävle

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Trafikverkets uppgift är att se till att våra vägar är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell och att alla resor och transporter sker så säkert som möjligt och med minsta möjliga miljöpåverkan. Genom allt detta kan du vara med och bidra till ett tillgängligt Sverige som skaparAnnons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR