Projektingenjör Hus Syd NSM/ESS – Malmö/Lund

2018-06-08
Företag: Skanska
Placering: Lund
Område: Bygg och anläggning

Projektingenjör till ESS/NSM

Skanska har många intressanta projekt, ett professionellt arbetsklimat samt stora utvecklingsmöjligheter! Två projekt som vi är extra stolta över är ESS utanför Lund och Nya Sjukhusområdet Malmö (NSM).

ESS är ett världsunikt projekt och kommer att bli en tvärvetenskaplig forskningsanläggning baserad på världens mest kraftfulla neutronkälla. Här kommer forskare från hela världen att kunna studera framtidens material i detalj. ESS är ett projekt i samverkan och vi har ett mycket nära samarbete med kund som vi är mycket stolta över.

Vi bygger också, på uppdrag av Region Skåne, vårdbyggnaderna som är en del i ett nytt och toppmodernt universitetssjukhus med uppgift att bedriva högspecialiserad sjukvård av högsta kvalitet. Region Skånes projektområde Nya Sjukhusområdet Malmö (NSM) ansvarar för att leda och genomföra utvecklingen av Malmö sjukhusområde. Projektet sträcker sig till år 2024 och då ska Skanska ha levererat 108 000 kvm, 24 högteknologiska operationssalar och 240 vårdrum.

Båda dessa projekt är i full gång och nu behöver vi förstärka projekten med ytterligare en projektingenjör. Ta chansen att utvecklas i något av dessa unika och spännande projekt för att på sikt gå vidare till andra spännande projekt i vårt distrikt i Kristianstad.

Drivs du av att arbeta i team och vill ha variation i jobbet?

Du kommer, i nära samarbete med sektionschef, produktionschef och arbetsledare samt övriga medarbetare i projekten, att skapa förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet samt lönsamhet. Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, kundens projekteringsorganisation, samt leverantörer, underentreprenörer och myndigheter.

Dina arbetsuppgifter innebär bl. a:

• Involvering i projektering och projekteringsledning samt hantering av underlag för relationshandlingar

• Ekonomistyrning, inköp och fakturahantering

• Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete

• Planering

• Kalkylarbete

En lagspelare med öga för detaljer och problemlösning

Du ser helheten i verksamheten, har god prioriteringsförmåga och kommer att arbeta mot mål på såväl lång som på kort sikt. Du har också ett genuint intresse för arbetsmiljö- och miljöfrågor då dessa är viktiga delar i för oss.

Du har högskoleutbildning samt några års erfarenhet från motsvarande roll i byggbranschen.

Som person har du ett stort tekniskt intresse. Du är social och duktig på att skapa relationer och nätverk. Du har framåtanda, är noggrann och ordningsam, samt trivs med att jobba självständigt och att fatta egna beslut. Men framförallt har du en vilja att växa och utvecklas i din roll.

Varför Skanska?

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig bra förutsättningarna för att utvecklas.

Ta chansen, sök tjänsten!

Vi är nyfikna på vem du är så ansök redan idag, dock senast den 9 augusti 2018. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Distriktschef Markus Hammarström 010-449 03 01.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR