Projekteringsledare Hus – Stockholm

2017-12-05
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

Framgångsrika bostadsprojekt bygger på högklassig projektering

Skanskas husverksamhet i Stockholm består av tre regioner, där en har fokus på bostäder och de två andra har fokus på kommersiella fastigheter. Vår bostadsregion är specialister på nyproduktion och ombyggnation av flerfamiljshus med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Våra husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

Effektiv projekteringsledning handlar om att leda, styra och samordna samtliga aktörers arbete under projekteringen. Projekteringsledaren är en nyckelkompetens i Skanska Sveriges strävan att uppnå mer effektiva och kvalitetssäkrade projekt.

Som projekteringsledare tillhör du en region, men är också en viktig del av ett projekteringsnätverk för erfarenhetsspridning inom Skanska Sverige.

Vi söker främst en erfaren projekteringsledare men är också intresserad av dig som är junior inom området.

Med dig vid rodret vill vi bli mer effektiva

Ditt huvudsakliga ansvar är att leda och samordna projekteringen, genom att skapa ramar för projekten gällande arbetssätt, tidplaner, kvalitetsnivå och projektmål. Allt så att vi tillsammans uppnår de mest optimala lösningarna.

Som erfaren projekteringsledare är du ansvarig för flera projekt och har ibland hjälp av mer juniora projekteringsledare och installationsledare.

I rollen har du många kontaktytor både inom Skanska som Nya Hem, vår interna byggherre, våra projektchefer, produktionschefer och andra specialister inom planering och BIM, men också med externa beställare och finansiärer.

Du är en erfaren projekteringsledare med intresse för att skapa framtidens bostäder

För att lyckas i rollen som projekteringsledare hos oss är det viktigt att du har lätt för att få med andra och är engagerande och motiverande som person. Du är en god och tydlig kommunikatör som har förmågan att bygga relationer både internt och externt.
Du är intresserad av att bygga väl genomtänkta bostäder som människor väljer att bo i och bostadsområden där man vill leva i många år. Du är noga med projektekonomi och har stort intresse för social hållbarhet.

Vi ser att du har en eftergymnasial byggteknisk utbildning.

Du har erfarenhet av byggbranschen och minst 5 år som projekteringsledare. Erfarenhet av installationsledning är meriterande.

Som junior har du minst 5 års dokumenterad erfarenhet från byggbranschen och ett stort intresse för projektering.

Vi önskar din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 31 december 2017. Vi gör urval och intervjuar löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Sissel Widehag, Projekteringschef 010-449 38 39. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Richard Tersander, rekryteringsspecialist 010-448 26 31.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR