Projektchef Väg och Anläggning – Stockholm

2017-12-22
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

Projektchef med öga för affären för dig som vill jobba med mark – Väg och Anläggning

Vill du vara med och leda Sveriges mest spännande och utmanande byggprojekt? Då har du en framtid på Skanska.

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Väg och Anläggning i Stockholm har många spännande projekt framför sig och söker nu en ny projektchef som vill vara med och bidra till Skanskas framgång.

Du är en klippa på affärer

Som projektchef har du en nyckelroll – med helhetsansvar för projektet från start till överlämnande. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts – och helst överträffas.

En projektchef ansvarar för att utveckla relationer med sina kunder och bidrar till nya affärer. Du är en viktig förebild både internt och externt och ser till att Skanskas mål om noll arbetsplatsolyckor upprätthålls i projekten. Du sätter mål för personalresurser, projektering, inköp och produktion i projektet. Därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter.

Du arbetsleder medarbetare i projektet, vilket förutsätter att du skapar delaktighet och engagemang och att du är en bra kommunikatör.

Distriktet i fråga jobbar med interna samt externa projekt i Stockholmsområdet och har totalt 35 medarbetare. Det finns en stark känsla av engagemang och laganda i distriktet vilket har bidragit mycket till dess framgång. Distriktet växer och som projektchef kommer du att få vara med att bygga upp en ny grupp.

Affär, kund och engagemang

Dessa är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika saker parallellt. Vi ser att du har för rollen relevant utbildning samt flerårig erfarenhet av att driva entreprenadprojekt i en ledarroll.
Du bör även ha dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar. I din roll som ledare är du tydlig, kommunikativ och motiverande.

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande.

Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

Ansök redan idag

Eller senast den 17 januari 2018

genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Vi rekryterar löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Garpsäter, distriktschef: 010-448 71 59.

Välkommen till Skanska!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR