Projektchef, Väg & Anläggning – Linköping/Norrköping

2017-09-13
Företag: Skanska
Placering: Linköping
Område: Bygg och anläggning

Referensnummer: 71400004O

Affärsdriven Projektchef Väg & anläggning- Östergötland

Vill du vara med och leda Sveriges mest spännande och utmanande byggprojekt? Då har du en framtid på Skanska.
På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.
Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen, Sörmland och Uppsala/Gävleborg. Regionen beräknas omsätta ca 900 miljoner kr 2017 och ha ca 255 medarbetare (125 YA/135 Tjm).

Som projektchef har du en nyckelroll – med helhetsansvar för ett stort projekt eller flera projekt från start till överlämnande. En projektchef omsätter cirka 60-100 miljoner per år. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts – och helst överträffas.

En projektchef ansvarar för att utveckla relationer med sina kunder och bidrar till nya affärer. Du är en viktig förebild både internt och externt och ser till att Skanskas mål om noll arbetsplatsolyckor upprätthålls i projekten.

Du sätter mål i projektet för;
• Personalresurser
• Projektering
• Inköp
• Produktion

Därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter.

Du arbetsleder medarbetare i projekten, vilket förutsätter att du skapar delaktighet, engagemang och att du är en bra kommunikatör. Genom att alltid agera utifrån ett etiskt sätt att vara bidrar du till vårt varumärke som ansvarstagande samhällsbyggare.

Du sitter med i distriktets ledningsgrupp där vi utformar distriktets affärsplan och gemensamt ansvarar för att utveckla vår personal och våra talanger.

Placering: Linköping/Norrköping

Engagemang och målfokus är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika saker parallellt.

Vi ser att du är civil- eller högskoleingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning. För att bli framgångsrik i rollen som projektchef bör du ha erfarenhet av liknande tjänst samt dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar.

I din roll som ledare är du tydlig, kommunikativ och motiverande.
Genom ditt sätt att vara skapar du engagemang och trivsel hos medarbetarna.

Som person har du hög integritet och håller alltid vad du lovar. Du har en kreativ sida och är en fena på att se nya lösningar och perspektiv. Vidare värdesätter du vårt arbete inom säkerhet, mångfald och miljö och ser dessa som verktyg för att skapa framgång!

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill.

Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk.

Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande.

Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

Ansök redan idag
Eller senast 2017-10-06 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Hammarlund, Distriktschef 010-448 80 88 eller Frida Brummer, HR-Partner på 010-449 50 55.

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet.

Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Jobb Planering/projektstyrning
Plats SE-E-Linköping SE-E-Norrköping
Organisation Skanska Sverige AB
Arbetstid
Anställningsstatus Tillsvidare

Kontaktinformation
Johan Hammarlund, 010-448 80 88
Sista ansökningsdag: 2017-okt-06, 23.59.00Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR