Projektchef Nya Sjukhusområdet – Malmö

2017-12-21
Företag: Skanska
Placering: Malmö
Område: Bygg och anläggning

Vi söker Projektchef och vill sätta sitt avtryck på nya sjukhusområdet i Malmö

Just nu är vi i full gång med att bygga nya sjukhusområdet i Malmö, framtidens sjukhus för vård i världsklass som utformas efter patientens och vårdpersonalens behov. Vi är en organisation som är en mix av både erfarna medarbetare och medarbetare som är nyare i sin roll.

Har du kunden i fokus och trivs du med att skapa kontakter och nätverk?

Som projektchef har du ett övergripande ansvar för affären i projekten, från anbuds- och kalkylskede till överlämnande av projektet till kund. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppnådda mål nås och att våra kunders förväntningar uppfylls. Du ansvarar även för att våra medarbetare får rätt förutsättningar för att prestera på ett hälsosamt och hållbart sätt, och inte minst har roligt på jobbet! Du arbetar fram projektets ramar, vilket innebär att:

Ansvara för att produktionsbudget tas fram, stäms av och att slutkostnadsprognos upprättas enligt Skanskas arbetssätt.
Sätta mål för tidsplaner, personalresurser, projektering, inköp och produktion.
Se till att Skanskas mål när det gäller arbetsmiljö och säkerhet efterlevs i projektet.
Vårda och utveckla relationer med våra kunder och därmed identifiera kommande projekt på marknaden.
Vara en god förebild och ledare.

Du trivs med ett helhetsperspektiv

Vi tror att det är viktigt att du har ett helhetsperspektiv som projektchef då du har ansvar för många olika områden. Som ledare har du lätt för att skapa engagemang och motivera medarbetare för att nå projektets mål. Du är tydlig och ärlig i din kommunikation och är lyhörd för andras åsikter. Vidare är du duktig på att skapa goda relationer internt såväl som externt.

Du är högskole-/civilingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. Du bör ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi. Det är av stor vikt att du har flerårig erfarenhet av rollen som projektchef eller av liknande tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

Sista dag att ansöka är den 14 januari.

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta, Projektdirektör Amanda Glave 010-448 81 80.

Våra värdeord är öppenhet, respekt och engagemang – hela vägen

Vi är en organisation som kan erbjuda dig bra kollegor och spännande projekt inom varierande områden. Du kommer få en gedigen introduktion och stöttning i din roll.

På uppdrag av Region Skåne bygger nu Skanska Vårdbyggnaden på Nya Sjukhusområdet i Malmö (NSM). Vårdbyggnaden blir ett nytt och toppmodernt universitetssjukhus med uppgift att bedriva högspecialiserad sjukvård av högsta kvalitet. Projektet genomförs i samverkan mellan beställare, entreprenörer och konsulter. Samverkansparterna ska aktivt och öppet bidra med sina kompetenser och resurser för att säkerställa bästa möjliga utfall i förhållande till de ekonomiska förutsättningarna.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR