Områdessäljare Rental Väst – Göteborg

2018-03-08
Företag: Skanska
Placering: Göteborg
Område: Bygg och anläggning


Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.


Vår verksamhet inom Rental erbjuder företag rätt utrustning genom hela projektet. Vi kan ansvara för hela arbetsplatsens maskinförsörjning och tjänster, exempelvis bodetablering, projektering av byggplats, el, kranar och hissar. Våra kundcenter finns över hela landet.

För att stärka oss ytterligare söker vi en Områdessäljare till Väst.

Vill du hjälpa oss att skapa den bästa kundupplevelsen?

Vi söker dig som har fullt fokus på bra kundrelationer och att skapa lönsamma affärer.

Dina främsta arbetsuppgifter är driva och utveckla lönsam försäljning genom proaktivt och relationsbyggande kundarbete. Du kommer att ansvara för att kunderna bemöts med utmärkt service och rådgivning.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang samt hög servicenivå. Som säljare på Skanska är du i position att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas till nya spännande roller. Du blir också del av ett företag som bygger morgondagens samhälle.

Tjänsten är placerad i Göteborg men resor inom västra Sverige ingår.

Affärsmässighet, engagemang och kundfokus är dina ledord!

För att lyckas i rollen har du ett brinnande intresse för försäljning och affärer. Du är bra på att skapa lönsamma affärer och du gör det med affärsmässighet och ett stort personligt engagemang – alltid med kunden i fokus.
Att bygga relationer och nätverk är naturligt för dig och du bidra till att vårt positiva arbetsklimat stärks ytterligare. Du är driven och självgående och din framåtanda återspeglar sig både i arbetet och hos dig som person. Du är en förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar.

Du kommer att jobba med kundkontakter, därmed är erfarenhet av kund och försäljningsarbeten ett krav. Tidigare erfarenhet av uthyrningsbranschen eller teknisk försäljning är meriterande. Det är en fördel om du har en utbildning inom sälj/marknad/ekonomi, alternativt motsvarande erfarenhet. B-körkort är ett krav.

Är detta ditt nästa karriärsteg? Sök senast den 2 april

Sista ansökningsdag är den 2 april 2018 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka! Har frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Mikael Bredelius på 010-44 80 668.

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR