Nyutexaminerad byggingenjör till projektledarroll på GK Rör AB

2017-11-07
Företag: Academic Work
Placering: Uppsala
Område: Bygg och anläggning

Är du nyutexaminerad byggingenjör och har ambitionen att utvecklas till att bli en riktigt vass Projektledare? Om du är redo att kickstarta din karriär är GK Rör AB företaget som kommer ge dig en fantastisk möjlighet där tillväxt är vad framtiden har att erbjuda! Rollen som Projektledare erbjuder dig ett arbete med mycket ansvar och variationen är stor när du ena dagen budgeterar för miljonprojekt och andra dagen säkerställer att det operativa arbetet ute på bygget flyter på enligt tidsplan. Sök tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningar löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för GK Rörs räkning Projektledare inom bygg & entreprenad. GK Rör är i en mycket expansiv fas varpå de nu söker Projektledare för att kunna fortsätta växa och bryta ny mark.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GK Rörs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos GK Rör. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som Projektledare kommer du att ta ett helhetsansvar för att driva komplexa byggprojekt inom deras rörverksamhet från planering till slutfas. Ditt mål är att tillgodose kundernas krav samt företagets budgeterade lönsamhet. Ditt arbete är således av övervägande strategiskt karaktär men kräver att du spenderar tid på såväl kontor för planering som på bygget för uppföljning och kontroll. Till din hjälp med den operativa arbetsledningen har du på plats en ledande montör och i din roll som projektledare rapporterar du i din tur till avdelningschef.

Detta är en varierad roll där ingen dag är den andra lik. Du har daglig kontakt med kunder och medarbetare och säkerställer igenom detta en hög kvalitet på levererat projekt.

Du kommer till exempel att:

* Prognostisera och budgetera respektive byggprojekt med löpande uppföljning
* Säkerställa att projekten planeras och genomförs i enlighet med de tekniska specifikationerna som är överenskomna
* Upphandla underleverantörer
* På plats på bygget löpande säkerställa att montörernas arbete flyter effektivt i enlighet med kommunicerad tidsplan.

I GK Rör AB:s lokaler på Lefflersgatan i Uppsala sitter idag omkring 14 personer, men planeringen för en utökning av nuvarande lokaler finns i tankarna, då de på sikt kommer bli fler. Du kommer också spendera tid ute på dina respektive byggprojekt. Då dessa projekt är spridda runt om i regionen kräver det att du transporterar dig per bil, varpå du kommer erbjudas tjänstebil om du inte tredan har egen bil.

Tjänsten passar dig som är nyutexaminerad och redo att kickstarta din karriär och växa in i en roll som Projektledare. Här får du chans att på lång sikt utvecklas på ett tillväxtföretag som står inför en spännande resa!

VI SÖKER DIG SOM

* Är nyutexaminerad ingenjör, med fördel med inriktning bygg eller motsvarande
* Har viss erfarenhet av byggbranschen sedan tidigare, detta kan du ha förvärvat ifrån arbete på såväl deltid eller sommar som heltid
* Är flytande i svenska i såväl tal som skrift
* Har B-körkort

Det är meriterande om du

* Tidigare har arbetat med projekt- eller personalledning
* Har erfarenhet inom VVS-branschen

Som person är du prestigelös, lättsam och social med god förmåga att såväl samarbeta med som bemöta alla typer av människor. Med driv, arbetsglädje och noggrannhet hanterar du såväl mycket arbete som, i perioder, långa arbetsdagar. Slutligen lägger vi stor vikt vid att du proaktivt och självständigt driver ditt arbete framåt och vågar ta egna initiativ.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, med hänsyn till ev uppsägningstid/examen från universitet/högskola
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med goda chanser till överrekrytering
* Placering: Lefflersgatan 5, Uppsala
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

GK Rör AB är en del av Gunnar Karlsen Sverige AB som i sin tur är ett helägt dotterbolag till GK-Gruppen med säte i Oslo, Norge. Gunnar Karlsen Sverige AB erbjuder rådgivning och tekniska installationer för att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som de bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet. GK Rör utför alla typer av rörinstallationer, såväl nyproduktion som ombyggnader och service. GK-gruppen har drygt 2750 medarbetare och en omsättning på ca 5 miljarder. Den svenska verksamheten finns representerad på 25 orter – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Gunnar Karlsen i Sverige har drygt 600 medarbetare och omsätter cirka 800 miljoner kronor varav GK Rör omsätter 275 Mkr och har ca 130 anställda.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR