Miljöansvarig till Hus Göteborg

2018-01-09
Företag: Skanska
Placering: Göteborg
Område: Bygg och anläggning

Du leder en av våra hjärtefrågor

Att arbeta med miljöfrågor på Skanska Hus är både spännande och utmanade. Du kommer att ha en viktig roll i vårt projekt Citygate, som kommer att bli ett nytt landmärke för Göteborg. Som miljöansvarig kommer du in i tidiga skeden och hanterar frågor kring miljöcertifikat och beställares miljöprogram. Du säkerställer dokumentation inom miljö och ser till att detta finns tillgängligt hos beställaren. Vidare hanterar du eventuella avvikelser hos underentreprenörer samt kemiska produkter ute på arbetsplatserna.
Detta är jobbet för dig som vill vara med och bidra till något stort och unikt för Göteborgs stadsbild! Vi vill gärna uppmana dig att gå in på länken för att läsa mer om City gate

Arbetet är självständigt med eget ansvar men bedrivs i ett nära samarbete med bl a projekteringsledare, projektchef och projektingenjör samt underentreprenörer och beställare. Därför är det är viktigt att skapa/underhålla relationer samt att ha en tydlig kommunikation.

Du kan miljö och bidrar till en bra arbetsmiljö

Vi söker dig som idag jobbar i en liknande roll sedan minst tre år. Du är utbildad miljöingenjör alt utbildad ingenjör med påbyggnadsutbildning inom miljö.
Det är en stor fördel om du har erfarenhet från större byggprojekt.

För att lyckas som Miljöingenjör är det viktigt att du är strukturerad, resultatorienterad samt trivs med att jobba i team. Du bidrar till ett gott samarbete och tycker om att nätverka.

Ansök redan idag

Ansök genom att skicka in ditt CV senast den 5 februari. Vi genomför löpande urval, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta Distriktschef Charlotta Cvach 010-448 40 67 eller rekryteringsspecialist, Sofie Degerlund 010 – 449 14 86.
Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR