Meriterande extrajobb för byggingenjörsstudent

2018-03-20
Företag: Academic Work
Placering: Örebro
Område: Bygg och anläggning

Läser du till byggingenjör och lockas av möjligheten att få omsätta dina förvärvade kunskaper i praktiken? Vill du växa tillsammans med ett expanderande företag och få ett försprång gentemot dina studiekamrater? Då har du hittat rätt! Anderssons Byggnadsekonomi erbjuder nu en unik möjlighet att få en fot in i branschen och ger möjligheten att börja bygga en spännande karriär.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Anderssons Byggnadsekonomis räkning en studerande byggnadsingenjör som vill arbeta som mängdberäknare på deltid vid sidan av studierna. Anderssons Byggnadsekonomi är ett specialistföretag som upprättar kompletta kostnadsberäkningar åt företag inom byggnadssektorn. Företaget är i en expanderande fas och söker nu en person som kan hjälpa till med de inledande stegen i kostnadsberäkningarna. Du erbjuds ett flexibelt schema med stora möjligheter att få utvecklas i din roll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anderssons Byggnadsekonomis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Om båda parter är nöjda med samarbetet finns chans till fortsatt jobb efter examen.

ARBETSUPPGIFTER

Som mängdberäknare kommer du arbeta med att utifrån kunders underlag bearbeta information och sammanställa de mängder material som behövs för objekt till byggen.

Du kommer till exempel att:

* Gå igenom underlag från kunder i form av ritningar och beskrivningar.
* Bearbeta och sammanställa informationen för att sedan föra in det i kalkylsystemet BidCon.
* Genomföra enklare kalkylering.

Tjänsten passar dig som läser till byggingenjör och vill få en fot in i branschen. Du ser långsiktigt på uppdraget och vill utvecklas inom området.

VI SÖKER DIG SOM

* Läser första året på byggingenjörsprogrammet.
* Har datavana och grundläggande kunskaper i Office-paketet.
* Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Detta då du kommer att arbeta mycket med att producera text till kunder. Viss kommunikation kan komma att ske på engelska men svenska är det huvudsakliga språket som används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom byggbranschen samt har erfarenhet av ritningslära. Det ses även som meriterande om du har arbetat i systemen Bluebeam och/eller BidCon, detta är dock inget krav för tjänsten.

Som person är du noggrann och har en känsla för ordning och reda. Vi tror att du besitter en god social kompetens där du kan lyssna in kundens behov och agera därefter. Tjänsten kräver att du trivs med att arbeta självständigt för att driva ditt arbete framåt och att du är ansvarstagande i dina uppgifter. Du har utöver detta även en vilja att utvecklas och har ett stort intresse för branschen.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Deltid ca 12h i veckan. Detta kan dock variera från vecka till vecka och schemat sätts tillsammans med kunden så att det passar båda parter.
* Placering: Örebro
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Anderssons Byggnadsekonomi är ett renodlat specialistföretag som upprättar kompletta kostnadsberäkningar i samtliga skeden på samtliga typer av underlag åt företag inom byggnadssektorn. Anderssons Byggnadsekonomi sitter i lokaler i centrala Örebro och utför uppdrag i form av bland annat investeringskalkyler, budget åt beställare, anbudskalkyler åt entreprenörer och kostnadsutredningar av alla slag.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR